VolkD je napisal/-a:... Načeloma čas oddaje prispevka ni ravno hudo pomemben, razen v izjemnih primerih. Eden takih je licitacija. Tu je smiselno, da vidimo čas tudi v sekundah ...
d M Y, H:i:s:u
kobraN je napisal/-a:V mojem ni sekund in ne gre aktivacija, se ne potrdi!
VolkD je napisal/-a:Moj format datuma: Tu si izberemo "po meri"
Izbira povzroči, da se nam odpre še eno vnosno polje, ki se nahaja tik pod izbiro. Vanj vnesemo "d. M Y H:i:s"
Nič od tega ne bo delovalo, če pozabimo klikniti na gumbek Potrdi.
Seveda se da.kobraN je napisal/-a:Vse sem storil kot si opisal pa vendarle ko potrdim vse obstane na tisti vrednosti ki je vnešena. enostavno se ne aktivira.
kobraN je napisal/-a:Vse sem storil kot si opisal pa vendarle ko potrdim vse obstane na tisti vrednosti ki je vnešena. enostavno se ne aktivira.
DusanK je napisal/-a:Mislim, da je server nastavljen na nek "internet time server".
Cvetko je napisal/-a:Torej to pomeni, da če si jaz vpišem na svojem računalniku ta europe.pool.ntp.org, da bo moja ura tekla povsem enako z uro foruma. Tako bi torej lahko lovil do sekunde natančen čas pri licitacijah.
No nekaj razlike zaradi obedlave podatkov bo. Ampak načeloma se tudi to da upoštevat.
Tudi letos se ni. No nastavitve si lahko vsak popravi tudi sam.s56rga je napisal/-a:Slednja se očitno ni izvedla in bom poskušal najti razlog.
gumby je napisal/-a:Poleti v UK bo čisto OK ta nastavitev
s56rga je napisal/-a:Čas foruma, ko nisi prijavljen, naj bi kazal trenutni veljavni čas v Sloveniji. Tak je bil dogovor ko smo forum postavili.
Trenutna različica phpbb žal ne podpira avtomatskega sledenja časa, oziroma pri preklopu na poletni čas, je to potrebno opraviti ročno.
Na našem forumu sem v ta namen napisal skripto, katera popravi poletno/zimski čas uporabnikom ob samem prehodu nanj.
Podobna skripta pa skrbi za nastavitev samega phpbb foruma. Slednja se očitno ni izvedla in bom poskušal najti razlog.
DušanK, hvala za opozorilo.
DusanK je napisal/-a:s56rga je napisal/-a:Čas foruma, ko nisi prijavljen, naj bi kazal trenutni veljavni čas v Sloveniji. Tak je bil dogovor ko smo forum postavili.
Trenutna različica phpbb žal ne podpira avtomatskega sledenja časa, oziroma pri preklopu na poletni čas, je to potrebno opraviti ročno.
Na našem forumu sem v ta namen napisal skripto, katera popravi poletno/zimski čas uporabnikom ob samem prehodu nanj.
Podobna skripta pa skrbi za nastavitev samega phpbb foruma. Slednja se očitno ni izvedla in bom poskušal najti razlog.
DušanK, hvala za opozorilo.
Bo treba spet ročno popraviti čas.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov