No zaenkrat bi rad le preizkusil, če telefon da kaj od sebe. Torej, če je sploh živ. Ker predvidevam, da je baterija prazna in se zato ne prižge. Nimam pa polnilca.Protoncek je napisal/-a:Jaz sem malce predaleč...
Sicr sem si pa jaz naredil polnilec tako, da sem vzel adapter 5V2A, samo data pina je treba vezati v kratek stik, pa polni. Adapter je lahko tudi manj, kak amper bo že dovolj.
Ni pa izključeno, da boš moral zadnji del odpreti in najprej baterijo dati direktno na usmernik.
V najnovejši pošiljki krame, ki sem jo dobil je tudi kar nekaj pametnih telefonov. Med njimi tudi ta. Jasno, da polnilcev ni zraven. V oko mi je padel, ker nikjer nima niti praske niti ni kako drugače poškodovan. Sicer me izkušnje učijo, da so to slabi znakiProtoncek je napisal/-a:Aaaaa... Konektor... Seveda. Sem napačno logično sklepal, da kabel imaš.
Marsikdo. So ljudje usekani na to, da morajo imeti zadnjo in oh in sploh verzijo.kobranka je napisal/-a:In sedaj si izkusil dobro lastnost integriranih bateri brez odložene možnosti servisirana. Res nikoli in nikdar se mi nebojo dopadli tovrstni izdelki. Najbrž je telefon zaflešan, ker mu ni uspel poskus jailbreaka, le kdo bi ti ga pa šenkal.
kobranka je napisal/-a:In sedaj si izkusil dobro lastnost integriranih bateri brez odložene možnosti servisirana.
kakšen starejši telefon bi se gotovo našlo kje.carli je napisal/-a:O T![]()
Bi bil kak telefon za reciklažo? Da bi se ga dalo uporabit za eno aplikacijo
Zaenkrat ne. Je pa situacija precej zapletena. Bom v naslednjih postih razložil.Protoncek je napisal/-a:Aha...potem ne rabiš konektorjev? Včeraj sem bil cel dan zdoma in nisem uspel poslati...
zraven je še telefonska številka.This iPhone has been lost. Please call me. Hope you had a good Dimensions!!
Nerodna reč... nihče ni odgovoril. Še en pogled na številko razkrije, da ni 001, temveč 01,... Nekdo je lepo vpisal svojo domačo številko, brez da bi upošteval mednarodni delVolkD je napisal/-a:Poslal sem sms s prošnji za kontakt preko e-maila, ker številka očitno ni naša. Čakam.
VolkD je napisal/-a:Kartica v telefonu sliši na ime Orange. Torej Anglija, Francija, Amerika, Afrika,... marsikaj,...
Do tega ne morem, ker je telefon zaklenjen. Niti pod razno ne pridem do setings.miharix je napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu poslal foto in serijsko številko(https://support.apple.com/en-us/HT204308)
MadMax je napisal/-a:*#06# ne moreš vtipkat brez sim?
? ? ?Protoncek je napisal/-a:IMEI je napisana tudi na kovinskem nosilcu SIM kartice, vsaj včasih je bila...
VolkD je napisal/-a:? ? ?
Vrni se na Ostali OS - WIN naprave, iPhone
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov