Napisal/-a Protoncek » 18 Maj 2015, 20:20
Uh, Darko... tole je pa staro. Itak se je takoj ugotovilo, da se močno pretirava. Itak da tako velik telefon lahko ukriviš, kajne? Enako kot lahko npr. ekran prenosnika, pa zlomiš svinčnik...
medtem so sicer povsem enako ukrivili tudi novi samsung galaxyS6 in note, s tem da je pri ajfonu počilo steklo, a je touch in LCD še delal, pri samsungu pa je touch sicer ostal cel a je crknil LCD. Samo za Samsung se ne zaganja take panike kot za ajfon. Enako ima novi samsung velike težave z RAMom zaradi buga v androidu, pa težave z baterijo...pa se spet ne govori o tem. Govori se samo, ko je na tapeti apple. Tako pač je.
Glede splača - ne splača: Maloprodajna cena epla in novega samusnga je tam-tam. Se splača? kakor komu. Jaz imam ajfon že od verzije 3gs in sem ga vajen, tako da zame je to super telefon. Če bi bil od začetka na androidu, bi pa po moje zdaj imel kak android, mogoče celo smasung S6...
Vreden? Nikakor, enako kot ne Samsung, enako kot ne HTC, LG itd. Ampak cena se ne oblikuje na podlagi vrednosti ampak na podlagi povpraševanja. In dokler se epl prodaja, bo cena taka. Ja, je tudi mogoče statusni simbol, kot pravijo nekateri. Ampak tak naziv si je moral zaslužit, to je pa nekaj, kar trenutno nobena druga firma nima.