Rado je napisal/-a:Rad bi med drugim izmeril odstopanja mojega signal generatorja (starejši letnik) Marconi 2022E -max freq 1 GHz, max output 13 dBm. Bo kak RF signal generator za primerjavo?
Rado je napisal/-a:Rad bi med drugim izmeril odstopanja mojega signal generatorja (starejši letnik) Marconi 2022E -max freq 1 GHz, max output 13 dBm. Bo kak RF signal generator za primerjavo?
s54mtb
S57RZ
S59GS
VolkD
s54mtb je napisal/-a:Prijave na dogodek so preko obrazca: https://forms.gle/P6X7EqsePQawk5Q8A
s54mtb
Mirkatmir
S57RZ
S56FPW
S59GS
s59ma
VolkD
Bozo
Mirkatmir
s54mtb
S56FPW
S57RZ
S59GS
s59ma
Tiger
VolkD
koala33 je napisal/-a:Bom prišel pogledat dogajanje, mi je pa sicer žal, da se meša sproščeno druženje nekje v naravi s strokovnim, precej natrpanim dogotkom.
Jaz pa mislim, da bo za vse povsem dovolj časa.koala33 je napisal/-a:Bom prišel pogledat dogajanje, mi je pa sicer žal, da se meša sproščeno druženje nekje v naravi s strokovnim, precej natrpanim dogodkom.
Povsem v redu je.s57j je napisal/-a:Zagotovo ni prav, da tale debata poteka v temi o merilnem dnevu. Prav bi bilo, da bo jo kak moderator preselil v kako primernejšo temo.
Andrejj
Bozo
lado
Mirkatmir
s54mtb
S56FPW
S57J
S57RZ
S59GS
s59ma
Tiger
VolkD
yacksy je napisal/-a:Pridem tudi jaz malo pogledat. Predvsem na predavanji spajkanja in varnosti na internetu.
A je znan kak časovni razpored predavanj in delavnic?
Lahko poizkusimo, je pa težko to vnaprej povedat, ker ne vemo kakšne vrste problemi so.Tiger je napisal/-a:POzdravljeni
Imam osciloskop https://www.amazon.com/MSO8102T-Oscillo ... B00X71V738
Logični alalizator mi dela probleme, mi prosim zna kdo na seminarju to razložit?
s57j je napisal/-a:Ali tale urnik pomeni, da se bodo tudi naši preizkusi in meritve delali samo med pavzo?
Janez
Mene zelo zanima narediti par preizkusov. A za to dejansko potrebujem kakšen tak upor kot ga ima s57j. Torej ne pozabi prinesti tega.s57j je napisal/-a:Ali tale urnik pomeni, da se bodo tudi naši preizkusi in meritve delali samo med pavzo?
Rokavice?VolkD je napisal/-a:Nobenih orodij, kot so pincete, klešče in ostalo.
ivor je napisal/-a:Rokavice?VolkD je napisal/-a:Nobenih orodij, kot so pincete, klešče in ostalo.
andrejj je napisal/-a:Ima mogoče kdo zanič CD/DVD writer?
S57RZ je napisal/-a:Darko, a lahko vzameš še visokofrekvenčni vir z ulomkovno zanko, ki smo ga delali preko društva) za primerjavo z mojim. Izhodni nivoji si ne sledijo postopoma, bi primerjal, če sem kaj narobe ali slabo zalotal.
VolkD je napisal/-a:Gotovo bom kaj pozabil prinesti, opomnite me!
Vrni se na Obvestila in novice ter zanimivosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov