VolkD je napisal/-a:Še ena naprava za katero ne vem kaj je. Mogoče se kdo najde in pove.
Po besedah prodajalca, je to madžarska natančna kopija nemškega vojaškega radijskega sprejemnika iz 2. svetovna vojne.VolkD je napisal/-a:Še ena naprava za katero ne vem kaj je. Mogoče se kdo najde in pove.
VolkD je napisal/-a:Tudi za ljudi tipa avdionekaj se je našlo tu in tam kaj.
No jaz niti za to nebi vzel, ker me ne zanima ta del tehnike. Ampak eni mladci so pa tole kupili, me prav zanima koliko so dali.s54mtb je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Tudi za ljudi tipa avdionekaj se je našlo tu in tam kaj.
To niti za staro železo ni.
VolkD je napisal/-a:Tale RF kabel je dolg manj kot 1,5m in stane 50€. In to ceno drži že vsaj 20 let. Bolje od tega je le valovod.
Zapolnite si torej ime SUCOFLEX. Koliko je takih, ki si to veselje kupijo je pa drugo vprašanje. Na listu se vidi datum meritve 14.05.2005!
Je pa vsekakor kabel s pedigrejem.
Dejansko nimam ideje zakaj in kje bi lahko tole uporabil, razen, če peljem enosmerno po koaksialnih kablih.VolkD je napisal/-a:
Ta N konektor na zadnji sliki ?
Kaj rata, ko združiš štiri 50 Ω linije ?
Bom na koncu kaj več o tem, zaenkrat le, to, da je vse bilo precej bolj pristno in domače.Peter123 je napisal/-a:Mene bi zanimalo tudi kakšne so bile cene napram Pordenone?
Približni občutki, dražje, enako, ceneje?
RhumbatronVolkD je napisal/-a:Kako se imenuje ta elektronka ?
VolkD je napisal/-a:Zdaj pa nekaj, kar današnji rodovi ne poznajo več.
Nisem rekel, da se ne uporablja, le na prste ene roke lahko preštejem forumaše mlajše od 23 let, ki bi na pogled vedeli kaj to je.s54mtb je napisal/-a:Od kdaj se pa klistron več ne uporablja ?
Vrni se na Obvestila in novice
Po forumu brska: Google [Bot], PetalBot in 0 gostov