Nastavitev, ki je taka odkar smo imeli preveliko število conn na iskalnik s strani neprijavljenih. Nekaj 100 v minuti. Baza je bila na ta način preobremenjena.DusanK je napisal/-a:Je to napaka ali namerna nastavitev?
DusanK je napisal/-a:Včasih je iskanje s forumskim iskalnikom muhasto.
Če nisi prijavljen in hočeš nekaj poiskati, ti sicer nekajkrat ugodi, potem pa se zgodi, da ga ne moreš več uporabljati.
Če se logiram pa z iskanjem ni več težav.
Je to napaka ali namerna nastavitev?
jlbohinc je napisal/-a:Forum vsaj meni deluje zadnje case zelo pocasi. 10sekund traja, da nalozi moje ali aktivne teme. Je to preslab HW za mysql ali preslaba internetna povezava za tako stevilo obiskov?
Lahko dobim informacije na kaksni liniji dela streznik in kaksne je njegov hw?
Priprave na update OS.DusanK je napisal/-a:Forum nekaj časa ni bil dosegljiv... tudi tale post je prebavljal kar nekaj časa... predogled traja ... počasen odziv... se kaj dogaja?
Vem, se dela... Upam, da bo kmalu v redu.zanka je napisal/-a:Kakšno uro sedaj je forum strašno počasen.
Doma sem postavil en server za testiranje.VolkD je napisal/-a:Nekaj se pa res dela. Upam, da bo kmalu novejša verzija phpbb-ja.
DusanK je napisal/-a:...Se prijaviš, klikneš npr. kar po vrsti na "neodgovorjeni prispevki", traja kakih 15 sek. (to še zastopim, saj vedno znova preišče celotno bazo za vsa leta nazaj), nato klikneš Nazaj ali Logo S5tech.net v glavi, nato npr. "Poglej aktivne teme" in se zgodi, da čakam tudi pol minute, da se stran izpiše, spet drugič se to zgodi brez problema v sekundi... Klikneš nato npr."Poglej svoje prispevke" se odpre praktično takoj, klikneš nato "Poglej aktivne teme" in spet melje in melje...
Saj sem se nekako navadil a vendar včasih postaja moteče....
Nekaj smo pa res. Malo več RAMA,.. pa še kaj.DusanK je napisal/-a:Ne vem kaj ste naredili ampak zdaj to deluje normalno in ni zakasnitve.
S53SG je napisal/-a:https://s5tech.net/viewtopic.php?f=99&t=2750#p61786
Kako to, da pri tem uporabniku večina naloženih slik ne prikaže?
Ne ne da se tega narediti. Vsaj ne na enostaven način.s54mtb je napisal/-a:A je možno umaknit male oglase iz seznama neprebranih prispevkov? Primer: od 27 jih je 23 malih oglasov. Ali pa če se forum preimenuje v oglasnik.
MarkoM je napisal/-a:Malo prej mi je ob zahvali vrnilo sledečo napako:
Pa mislim, da se mi to ni zgodilo prvič.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov