xsyt je napisal/-a:Ima še kdo takšne težave?
edit; sem na strani od LUFA našel zadnji FW, ga skompajlal in naložil ampak je še vedno 1.14, in me ne spusti skozi... [-o<
edit2: rešil z uninstallom AVR studio 6.1 in instalacijo 6.0 SP2 (ta zahteva 1.14FW)
protoncek je napisal/-a:Ahaaa... Torej samo spremeniš tisto številko in compile, zato da se popravi verzija, sam program (FW) pa se v bistvu ne spreminja...
Hvala!
EDIT: DELA! verzija 1.16 na studiu 6.1.
Gumby, še enkrat hvala za informacije!
protoncek je napisal/-a:...ampak za 73 centov ne bi šel ravno sam naročat na farnell...
protoncek je napisal/-a:Naložiti ga je treba na klasičen način. Meni vedno ob nalaganju FW izbriše bootloader in se s tem sploh ne za=bawam več. Vsi pini za ISP programiranje so na konektorju za programiranje (samo po načrtu je treba it), samo reset , tega pa začasno pritisneš zraven, pa je.
tilz0R je napisal/-a:Si dal HWB pin na programatorju na maso in zraven stisnil reset pin na maso?
Pri tem se postavi programator v stanje "bootloader" kjer lahko operiraš z flipom
Razen, če ti ga je pobrisalo.
Majci je napisal/-a:A je to tisto ki piše v reviji elektronik da za nalaganje bootloaderja potrebuješ "upor 0 ohm" se pravi mostiček na R9 ?
Majci je napisal/-a:Ok, zdaj pa še enkrat če prav razumem. Na mestu R9 naredim mostiček, ki more biti tekom nalaganja sklenjen? in potem bom lahko s AVR Studio 6.1 naložil hex file?
bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit -set TESTSIGNING ON
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 0 gostov