Zanimivo, da sem steklene vedno srečal le za 4MHz.dream je napisal/-a:Še eni, ki so "drugačni"...stekleni.
Zelo zanimivo, verjetno ga ne boš odstopil,.. me zanima pa vsaj, če je znan notranji ustroj, saj kristalov za 500MHz ni.C64 je napisal/-a:Ni ravno kristal vendar se mi zdi da sodi sem - Vectron crystal oscilator 509MHz
VolkD je napisal/-a:C64 je napisal/-a:
Ni ravno kristal vendar se mi zdi da sodi sem - Vectron crystal oscilator 509MHz
Zelo zanimivo, verjetno ga ne boš odstopil,.. me zanima pa vsaj, če je znan notranji ustroj, saj kristalov za 500MHz ni.
Drži, ruski so. Dobil sem jih kot darilo in naj bi bili škart.PRC515 je napisal/-a:Ne verjamem, da je to poskusna serija. To je znana oblika ruskih vojaških kvarc kristalov.
SamoBr je napisal/-a:Jaz še vedno imam to reč. V Italiji so ji rekli galena, ne vem pa kakšno je pravo ime za to. Je pa to svinčeva ruda. Z jekleno iglo se dotakneš površine in dela kot dioda. Če se zamaže ne dela več. Je treba kristal pazljivo oprat v alkoholu.
A bi ti čisto res rad, da ti težim ?PRC515 je napisal/-a:Zanimiv kvarčni kristal z oktal podnožjem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov