In kaj je pametnega na tej stvari?
Brez zamere, pohvalim projekt, vendar verjamem, da se kup podobnih najde na spletu in "kitajski" itd. Enkrat mi je znan uspešen slovenski podjetnik rekel: "Če želiš biti uspešen v prodaji svojega produkta, potem mora imeti produkt nekaj več kot ostali."
Vprašal te bom drugače, zakaj bi kupil to tvojo napravo rajši kot pa od konkurence?
Bom še dodal to: na kickstarterju ponudi cenejšo verzijo tisto, ki bo brez BT, ESP, WiFi, lora, whatever, malo dražjo pa ponudi tisto ki bo vse to imela.
izdelek ne zastari in je trajen (ni aplikacij)
Kateri izdelek je zastarel posledično zaradi mobilne aplikacije?
rastline lahko zalijemo, samo če smo prisotni
V prostoru, kjer je veliko ljudi, lahko zalije vsak, ki vidi rdečo lučko, ne samo tisti z aplikacijo
Lučka lahko ostane.
baterija deluje dlje časa, do 2 leti
Se strinjam, popolnoma.
izdelek je cenovno ugodnejši
Ponudi več opcij - featurjev.
Vsekakor trdim, da ta zadeva ni pametna, en enostaven pogojni stavek in je to (ne me narobe razumeti, da trdim, da je razvoj te naprave bil enostaven, verjamem da ni bil, sploh zato ker si omenil kup reči, ki ti jih naprava meri), dodano vrednost bi naprava imela, če bi lahko nastavil profil zalivanja za vsako rožo, ker vem (vsaj moja me na to vedno opozarja), da nima vsaka roža enakega profila zalivanja. No eee, takrat pa bo to "pametno", vendar še vedno ne v pravem smislu besede.
Bom namenoma spet dregnil v tisto osje gnezdo. Tu gor na tem forumu večkrat opažam, da se ogromno članov izogiba najnovejših tehnologij, ki jih 4. industrijska revolucija prinaša z stavkom, češ kako bo babica namestila aplikacijo itd. češ, saj to ne zna vsak. Ja res je. Vendar ali se člani zavedajo, da smo za njimi generacija, ki smo rasli in odraščali z razvojem teh tehnologij, meni je cilj imeti vse to na telefonu. Ta Stari itak zalivajo rože brez vseh nekih dodatkov, ki bi jih opozarjalo kdaj morajo to zaliti. Vendar ta mladi smo pač leni, neodgovorni itd. pač rabimo nekaj podobnega, da nas bo to spomnilo. Oprosti, tako pač je in v tej smeri gre razvoj tehnologij naprej. Meni ogromen problem predstavlja situacija se spomniti pravi čas in oditi pogledati ali je pralni stroj opral oblačila in jih poberem ven pravi čas, da ne zagnijejo v stroju. No žal sem jih pustil notri 48 ur. No evo in smo spet pri tistim, da mora biti naprava aktualna in prodajni hit dlje časa in ne samo kakšno leto ali dve. S tem ko se bo naprava prilagodila generaciji milenijcev, bo to seveda hit.
Želim ti veliko sreče in čim več prodanih produktov.
*Sent*from*my* iPhone.
*Sent*from*my* Linux.
*Sent*from*my* room.