VolkD je napisal/-a:Tole je ,.... naj pove kar tisti, ki bo to potreboval, jaz sem smo subizvajalec, a sem njemi in sebi v veselje dal sliko gor.
Komplicirani besedi, sem moral trikrar prebrati, da sem ugotovil za kaj gre.opereševalnika..... za opereševanje
BraneZ je napisal/-a:Komplicirani besedi, sem moral trikrar prebrati, da sem ugotovil za kaj gre.opereševalnika..... za opereševanje![]()
Dolga lajtnga, sem pa se še nekaj naučil.
Jaz sem pa dostikrat prebral opraševalnik.webmouse je napisal/-a: opereševalnika..... za opereševanje (limanje peres) na puščice.
Mi bo v veselje. Važno, da deluje.webmouse je napisal/-a:Ekola... spolirano in sprobano ..
Dva kompleta od treh uporabna -- eden pa ima prekratek utor glede na moje potrebe. Se bom podal v konstrukcijo svoje nadgradnje (pol se pa zopet priporočam za tiskanje)
webmouse je napisal/-a:Imel bi vprašanje ....
... ali je kdo naredil izdelek ''ABS'' kateri je izpostavljen soncu. recimo na okenski polici ali v avtomobilu? in kako se obese? Ali spremeni barvo ali se zaradi toplote dimenzijsko poruši...
Za svoj GSM sem nabavil ''Qi Wireless Charger'' saj bo z rahlo dodelavo moj LG-V10 dobil to možnost polnjenja. Zato bi rad obstoječe držalo v avtu spremenil-nadgradil s tem polnilnim modulom. Za to pa bo potrebno na novo skonstruirati samo držalo aparata. Le tega bi nato najraje imel natisnjenega, zato tudi sprašujem.
PLA je sicer bolj trd, a že nad 70°C postane kot žvečilka. V avtu je hitro več kot 70°C, še posebej, če je predmet temne barve.bpavsic je napisal/-a:@webmouse
Za ženo sem naredil nosilec za gsm za v avto. PLA varianta poletja ni preživela (povesil in deformiral). ABS pa zaenkrat še drži.
Kaj se je pa zgodilo ? Iz slike ni ravno videti v čem je problem.Roker je napisal/-a:Printal sem abs 3mm skozi 0,4 in zgodilo se je naslednje.
Tudi nova šoba je lahko zapackana.Roker je napisal/-a:Soba je pa nova
Kako ti je všeč površina. Na sliki je videti sledi tiskanja, zato se ne opazi obdelave.gumby je napisal/-a:Zmaj je že pospravljen...
Acetonske pare, kjer so veliki deli, ki so tanki se izogibam. Deformira material.cero je napisal/-a:Eno precej pdobno škatlo sem si jaz sprintal iz ABS in jo naknadno še zgladil v acetonski pari.
Zanimivo mi je predvsem to, da se je čez par mesecev skrčila pokrov se je pa še zvil, še danes ne vem čemu je temu tako.
VolkD je napisal/-a:Acetonske pare, kjer so veliki deli, ki so tanki se izogibam. Deformira material.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov