Ti kar, zato smo tu.Aladin je napisal/-a:Verjetno bom tudi jaz kdaj zatezil z vprasanji.![]()
Ti kar, zato smo tu.Aladin je napisal/-a:Verjetno bom tudi jaz kdaj zatezil z vprasanji.![]()
stikalo je napisal/-a:Zdravo,
Moje ime je Klemen, rad bi se naučil veliko novih stvari od maherjev kot ste vi
LP, Klemen
Dobrodošel!BlckShep je napisal/-a:Pozdravljeni
Moje ime je PrimoŽ, zanima me vse v zvezi z elektroniko. Ukvarjam se z popravilom pametnih telefonov (Iphone ipd.) ter microelektroniko.
Rad bi pa zvedel več RF tehniki , elektronkah in popravilo starejsih AM in FM sprejemnikih.
Dobrodošel!germil je napisal/-a:Pozdravljeni,
že kar nekaj časa z veseljem ogledujem ta forum, sedaj pa sem se le opogumil in se včlanil.
Dobrodošel!Lendric je napisal/-a:Zdravo!
Sem Rok, študent elektrotehnike. Z veseljem se pridružim, če me boste imeli![]()
Dobrodošel!zaspancek je napisal/-a:Zdravo!
Sem Aljaž, po izobrazbi elektrotehnik, sicer se ukvarjam z ITjem. Še vedno pa se kaj igram z elektroniko. Z veseljem se vam pridružim, saj je tukaj veliko zanimivih področij
mirg, dobrodošel!mirg je napisal/-a:mirg sem, elektronika po celi vertikali, teorija, hw, sw, simulacije, analog, digital, power el. bla bla ..
kar ne znas se naučiš, še nikoli ni znanje tako dostopno kot sedaj .. vse kar rabis je volja & self time mangement ..
lp, mirg
Trager je napisal/-a:Pozdravljeni!
Ime mi je Aljaž. Že več let prebiram s5tech.net.
Delam v IT trgovini http://www.secondoption.si (če mogoče kdo pozna). Se pa ukvarjam s 3D tiskalniki / sestavljanjem računalnikov in igranje iger.
Dobrodošel!hare34 je napisal/-a:Sem Mladen in nisem preveč zgovoren. Rad bi bil zraven tega tehničnega tima. Vsaka informacija je vedno dobrodošla.![]()
Miha pozdravljen!kocevarmiha je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem Miha, zanima me veliko stvari med drugim tudi elektrotehnika.
Vsake toliko časa rad kaj zacinim, drugače pa igram razne inštrumente in izdelujem razne stvari.
Lep pozdrav
Dobrodošel!sebatron je napisal/-a:Sem Sebatron iz Cerknice in rad delam audio tehniko.
Dobrodošel!starter je napisal/-a:Živjo,
sem povsem nov uporabnik kateregakoli foruma in se tudi k vam prijavljam z eno samo željo... Pridobiti različne informacije tehničnega značaja.
Dobrodošel!2ndAce je napisal/-a:Sem Matija, ki sem do sedaj že trikrat bil na taboru Mašun. Zelo me zanima programiranje.
kingsman123 je napisal/-a:Lep pozdrav vsem,
Sem Blaž in bi rad dobil vsaj kanček vašega znanja.
Zanima me veliko stvari, hkrati pa trenutno delam na projektu "magic mirror"...
Dobrodošel!ott je napisal/-a:Pozdravljeni,
že 30 let se ukvarjam z elektro vzdrževanjem, Zanima me vse kar je v zvezi z elektroniko.
polpol je napisal/-a:Sem že nekaj časa član na elektronik in ker me to zanima bolj ljubiteljsko in včasih rabim kako informacijo ozirima pomoč sem se priajvil še na ta forum.
Lep pozdrav vsem. Pavel
Dobro, če je tvoj interes zgolj gledanje vicev, pa naj bo. Si se pač predstavil na ta način. Če s svojo predstavitvijo nisi najbolj zadovoljen, jo lahko še popraviš/dopolniš.peterg je napisal/-a:jaz sem pa hotel samo Vice v slikah 2019 pogledat, pa ne vidmim slik...
Dobrodošel!gabr42 je napisal/-a:Zdaj, ko so postali 3D printerji dovolj dobri za ljudi, ki bi radi tiskali, pa se pri tem čim manj ukvarjali s printerjem (a.k.a. "I'm too old for this s#!t"), smo si s kolegi omislili Pruso MK3S z dodanim MMU2S.
Za začetek še kar gre - printer smo zmontirali (kit komplet - tako stari in leni, da bi kupovali sestavljenega, še nismo) in dela - v nadaljevanju pa bo fino najti konkretne izkušnje uporabnikov. Zato s5tech ...
Welcome and don't make any trouble!emmasanchez3 je napisal/-a:hello guys,, i am from singapore.., any tips for a newbie like me here?? thanks guys !!!
Vrni se na Nov uporabnik se predstavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov