LJUDJEKar precej je bilo ljudi, čeprav je čutiti, da sejem ugaša in je vsako leto manjši. Tudi nivo prireditve je vedno nižji, manj redarjev, manj vzporednih prireditev,...
O, ne, to pa ne, barabe so še vedno in po halah je bilo videti plakate, ki opozarjajo na njihovo dejavnost. Bili so tisti mali prenosni panoji, ki jih lahko postaviš po potrebi. Smešno je bilo opazovati ljudi. Ko so zagledali plakat so se takoj prijeli na mestu kjer so imeli denar. In nebodigatreba so tako vedeli kje se morajo še posebej potruditi.
Kakorkoli, kljub vsemu, so ostali dobri občutki in vtisi o tej prireditvi. Za to so v glavnem zaslužni ljudje. Ljudje, ki se jim moram zahvaliti za pomoč. In eden takih pomenljivo gleda s slike.
Hvala tudi za mineralno na Slovenskem štantu (tu sem sicer pogrešal kakšen izdelek). Hvala mojemu sotrpinu za vožnjo in prenočišče, malo manj hvala nemškim radarjem, ki pošiljajo razglednice.
Kakorkoli, tam s srede fotografije vas s sejma, ki je bil že kar nekaj nazaj, pozdravljam tudi jaz. Tista štampiljka na čelu je nova moda nemške organizacije nadzora obiskovalcev - včasih je bila z nevidnim črnilom in se jo je opazilo le z UV svetlobo; zdaj pa šparajo. Sicer ti štambilj dajo na roko, a meni se je zdelo, da bo tudi na čelu v redu. Če se že počutimo kot živali po zakolu, potem naj vsaj vsi to vidijo. Mislim, da bi si organizator pri ceni vstopnice lahko privoščil plastično zapestnico.
Ufff,... nikoli si nisem mislil, da bomo Balkanci imeli priložnost kritizirat Nemce.
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net