Umnik je napisal/-a:
Bi pa morda... ...glede na to, da sem danes tudi jaz postal ponosni lastnik Elektronik.si boarda in Discovery platke (hvala, Aly)...
... za revijo pripravil serijo člankov, kjer bi se te dve platki uporabljali. Če bo interes, seveda
Namreč, škoda se mi zdi, da gre trud organizatorjev skupaj s platkami v pozabo. Sploh, ker so tile STjevi čipuzlji prave male zverince!
Umnik je napisal/-a:Bi pa morda... ...glede na to, da sem danes tudi jaz postal ponosni lastnik Elektronik.si boarda in Discovery platke (hvala, Aly)...
... za revijo pripravil serijo člankov, kjer bi se te dve platki uporabljali. Če bo interes, seveda
Namreč, škoda se mi zdi, da gre trud organizatorjev skupaj s platkami v pozabo. Sploh, ker so tile STjevi čipuzlji prave male zverince!
/* Enable USART1 Receive and Transmit interrupts */
//USART_ITConfig(USART1, ??????, ENABLE);
//USART_ITConfig(USART1, ??????, ENABLE);
David2204 je napisal/-a:Sem takoj za nadaljevalni tečaj. Dva meseca pa mislim, da bo ravno dovolj časa, da utrdimo osnove.
Eno vprašanje glede ploščic bi zastavil SimonuS. Kolikšne so širine povezav in kolikšni so premeri lukenj?
fricky je napisal/-a:Ko je Jan začel copy/paste iz raznoraznih knjižnic in takoj za tem prestavil na prezentacijski slide,pa sem že bil izgubljen...
Vrni se na Predavanja, projekti in delavnice
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov