Ta pa ima frekvenco napisano. Bo treba vtaknit nos v škatlo.To mi je jasno, ne vem samo kaj je to pomenilo, ko je dejansko začelo škripati.MadMax je napisal/-a:omejena solidarna odgovornost
VolkD je napisal/-a: Še ta! Zanimiv je razkorak med frekvenco, ki je napisana na pokrovu in tem kar je na nalepki.
Aha, čisto mogoče. Evo, še ena skrivnost rešena.Lojz je napisal/-a:VolkD je napisal/-a: Še ta! Zanimiv je razkorak med frekvenco, ki je napisana na pokrovu in tem kar je na nalepki.
Morda so 22,5MHz večkrat množili in dobili 405MHz? Recimo s tremi stopnjami (3x3x2)?
VolkD je napisal/-a:Najmanj koliko naj bi bilo tole staro ?
Standard ISO IEC 60038 :1983 je določil novo standardno evropsko napetost 230V ± 23 V.
Pojma nimam. Meni je bila zanimiva pa sem jo poslikal. Dal sem jo sem zato, ker bi rad tudi sam izvedel kaj več.Krampus je napisal/-a:Kaj to - 90V
VolkD je napisal/-a:
mogoče motor na enosmerni tok, ki paše skupaj s samo določenim driverjem. Mislim da je v bivši tovarni bilo nekaj takega od AEG, neki motorji na DC tok z nestandardnimi podatki o napetosti na tablici; gnal si jih lahko samo preko namenskega AEG-driverjaVolkD je napisal/-a:Pojma nimam. Meni je bila zanimiva pa sem jo poslikal. Dal sem jo sem zato, ker bi rad tudi sam izvedel kaj več.Krampus je napisal/-a:Kaj to - 90V
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov