Fotka!Kroko je napisal/-a:Moj je tudi sestavljen.
Fotka!Kroko je napisal/-a:Moj je tudi sestavljen.
VolkD je napisal/-a:Uff,.. to pa še ne vem, če bom lahko prišel. Lahko da ja, ni pa sigurno. Je malo odvisno od mehanika ki popravlja moj avto.Ferdo je napisal/-a:V Ljubljani bom v ponedeljek, 3.8. ... drugače pa ne bo druge, kot pošta...
Še sporočim.
Avto! Sitnica. ležaj, semering, vztrajnik, sklopka,.... tam nekje 1k€. Pa bo.gorenc2 je napisal/-a: Darko kaj te pa heca?
VolkD je napisal/-a:A si že pogledal kam bi se jih dalo pritrditi ?
VolkD je napisal/-a:Jaz bi imel enega. Imam tudi idejo o montaži. Bo treba kar 3D printer uporabiti.
Jakey je napisal/-a:Možnost upgrejda: Dodajanje LED za osvetlitev.
Jakey je napisal/-a:[1kos] S56NC
[1kos] volkd
[1kos] Peter123
[1kos] PPG78
[1kos] Yacksy
A do Ljubljane pa nič ne greš ?Bozo je napisal/-a:Moje je še pri Darkotu, prosim če prevzame, če lahko.
Če ne bo druge, bo pa piknik,...Bozo je napisal/-a:Povej kdaj si tam, lahko pridem samo popoldan, če ne drugače pa na piknik.
Odlično - pridem!Ferdo je napisal/-a:Midva sva se dogovarjala za pošto... Sem pa v ponedeljek, 7.9. v Ljubljani dopoldan.
VolkD je napisal/-a:Še zadnji delček.
O šment. Daj naob na ZS.Bozo je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Še zadnji delček.
Darko v mojem kompletu manjka ta delček.
Bozo je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Še zadnji delček.
Darko v mojem kompletu manjka ta delček.
Imam jih vsaj še ene 5. Nekam sem jih dal in jih nikakor ne najdem,...Ferdo je napisal/-a: Tudi v mojem kompletu ga ni... sva ugotovila ob prevzemu na Viču... se priporočam
Vrni se na Izdelava tiskanega vezja v domači delavnici
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov