Ehh,... nimam, lahko pa naročim. Za ročico ne bo problema.S56NC je napisal/-a:Daj še zame naredi eno tako ročico za krogljico. Če imaš krogljico viška bo tudi prav
Ehh,... nimam, lahko pa naročim. Za ročico ne bo problema.S56NC je napisal/-a:Daj še zame naredi eno tako ročico za krogljico. Če imaš krogljico viška bo tudi prav
VolkD je napisal/-a:Dve minute uporabe pile je rešilo problem.
Najprej sem razmišljal, da bi še popravljat načrte. Sem se premislil. Nekaj dela mora ostati tudi za vas. Če zaradi drugega ne, pa zaradi boljšega občutka, da je posameznik nekaj naredil sam
Na tole sem pa kar malo pozabil. Tale virus nas je vse malo,...Jakey je napisal/-a:1. Če se mu da vmes ~8mm kos gume (za mehak naslon), potem to ni potrebno, ane?
Saj ne gre za modifikacijo ampak za eno izmed rešitev pri načrtovanju.Jakey je napisal/-a:2. Če se bi slučajno lotil te modifikacije, a ni lažje na koncu vseh 10 ali 15 (ali kolikor jih pač že je) prijet v primež pod kotom in iti 1x z rezkarjem čez? (samo vprašam)
VolkD je napisal/-a:
Ne ni še končano!
s54mtb je napisal/-a:Res ne. Kaj poreče 10% populacije, ki si jo prikrajšal za uporabo ?
Pri nadgradnjah tam vodila tako in tako ne bo, ker pride tam skozi luknja za pogon.Jakey je napisal/-a:Darko,
če se zadnjih 5 ali 10mm odreže vodilo (kot je prikazano na sliki z rdečo črto), se pridobi prostor za tiskanino, ki je za 2 debelini vodila lahko večja pri vrtanju lukenj. Pa tudi če se za vsaj 8mm pred dnom odreže vodilo, se lahko tja nalepi LED trak in se osvetli vrtalno območje.
Viška ni, število pa še ni zabetonirano. Problem je nabava materiala. lahko ti povem kakšen material se potrebuje, pa ... zrihtaj, pa bomo rezkali. Ampak vsaj en mesec s tega še ne bo nič. Virusi pač nagajajo.eldi2011 je napisal/-a:Tole bi pa tudi jaz imel. Tako, da če je višek, ali pa če se kdo premisli.....
VolkD je napisal/-a:Viška ni, število pa še ni zabetonirano. Problem je nabava materiala. lahko ti povem kakšen material se potrebuje, pa ... zrihtaj, pa bomo rezkali. Ampak vsaj en mesec s tega še ne bo nič. Virusi pač nagajajo.eldi2011 je napisal/-a:Tole bi pa tudi jaz imel. Tako, da če je višek, ali pa če se kdo premisli.....
Ja v AlCu bo treba it.eldi2011 je napisal/-a:Napiši, kaj je potrebno, pa ti pošljem.
VolkD je napisal/-a:Največji deli so že. Sicer manjkajo še luknje za nožice, a to verjetno ne bo nikomur problem (Sicer pa tudi nožic (še) ni).
VolkD je napisal/-a:Upam, da se vidi.
VolkD je napisal/-a:Na koncu G kode gre X in Y v izhodišče stroja. Da bi se ustavljal bližje bi moral dodati še kaj v G kodo. Glede na to, da ne moti, se mi ni dalo.
Telefon sem kar s selotejpom pritrdil na ročaj metle in potem to naslonil na rob CNC-ja.VolkD je napisal/-a:sem delal in snemal sam
VolkD je napisal/-a:Nekaj moraš razumeti. Eno so koordinate stroja, drugo pa koordinate izdelka. To kar je na video posnetku pokazano je to, da sem n-krat zagnal relativno enostavno G kodo za označevanje kje pride luknja.
Na posnetku žal manjka ( sem delal in snemal sam ) del, ki sem meril x, y in z nula izdelka samega. Zato pa vsakič ko vstavim košček s prstom na otip preverim, da je y izdelka poravnan s primežem. Ostalo je tako in tako že določeno.
VolkD je napisal/-a:Ja v AlCu bo treba it.eldi2011 je napisal/-a:Napiši, kaj je potrebno, pa ti pošljem.
Moram videt česa mi manjka. Nekaj sem tudi pokvaril
Bom zbral potrebe, pa bom izkoristil to ponudbo.
Tole je pa kovid malo zaustavil. Takrat se ni dalo letat okrog. Zdaj bom pa startal - moram videt koliko imam časa. Mislim, da bo dovolj tudi zate, ker sem enkrat vmes še nekaj kupoval.eldi2011 je napisal/-a:Še vedno sem na voljo, pa zainteresiran za stojalo.
Vrni se na Izdelava tiskanega vezja v domači delavnici
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost