Moderator: Proteus
Iskreno vabljen!s54mtb je napisal/-a:Danes sem preganjal dvokolesnika s frezo.
Kaj si o tem mislim, pa iskreno ne povem.s54mtb je napisal/-a:Hojsss pravi, da ne smem
VolkD je napisal/-a:Kaj si o tem mislim, pa iskreno ne povem.s54mtb je napisal/-a:Hojsss pravi, da ne smem
andrejj je napisal/-a:Kakšen dvokolesnik z frezo?
Marholt je napisal/-a:Jaz že 6 let ne prekopavam vrta. Samo kompost dam na vrh, čez leto pa tudi travno zastirko. Pa na tak način imam manj težav s pleveli.
https://vrtbrezprekopavanja.si/
https://vrtobilja.si/znanje/priprava-tal
s54mtb je napisal/-a:Zemlja je bila 10 let travnik. Ne predstavljam si, kako bi v tako trdo zemljo kaj posejal/posadil. Plevel pa ni problem (nizek), saj zadrži vlago.
s54mtb je napisal/-a:Zemlja je bila 10 let travnik. Ne predstavljam si, kako bi v tako trdo zemljo kaj posejal/posadil. Plevel pa ni problem (nizek), saj zadrži vlago.
kobranka je napisal/-a:To vse štim. Štima pa ne, če ti travno zastirko prej pojedo 4 nožci, ki jim je ta v največje zadovoljstvo.
kobranka je napisal/-a:s54mtb je napisal/-a:Zemlja je bila 10 let travnik. Ne predstavljam si, kako bi v tako trdo zemljo kaj posejal/posadil. Plevel pa ni problem (nizek), saj zadrži vlago.
Še en podatek mi manjka. Zemlja je ilavnata ali peščena?
VolkD je napisal/-a:Lahko biti pameten, ko imaš zemljo. Pridite do mene in posadite stvari v kamen, me prav zanima kako bo.
Marholt je napisal/-a:......... Odkar na vrh dajem kompost in ne prekopavam, so rezultati bolšji in tudi pridelki lepši.
Soseda je postavila to v štirih vrstah. Zdaj ima samo še eno vrsto. Se ne izide, ker nima dovolj vode.Marholt je napisal/-a:VolkD je napisal/-a:Lahko biti pameten, ko imaš zemljo. Pridite do mene in posadite stvari v kamen, me prav zanima kako bo.
Visoke grede. Začetni vložek je edino velik.
VolkD je napisal/-a: Soseda je postavila to v štirih vrstah. Zdaj ima samo še eno vrsto. Se ne izide, ker nima dovolj vode.
kobranka je napisal/-a:Kaj pa rastlinjak? Če je zaprt se nekaj kondenza nabere znotraj.
VolkD je napisal/-a:V cilju šparanja z vodo sem eno leto poskusil posaditi paradižnike tako, da sem najprej dal na tla črno folijo, ki vodo zadrži v zemlji oziroma prepreči, da bi burja zemljo izsušila. Ni se obneslo, ker je močno poletno sonce paradižnik dobesedno sežgalo. Edine rastline, ki jim je bila folija všeč so jagode in lubenica.
Ta matematika se precej lepše sliši kot je v resnici.Clownfish je napisal/-a:Voda je na Krasu precej draga. Vendar je tudi na krasu letno med 1600-2200L/m2 letnih padavin. Le poloviti in shraniti jih je potrebno nekam pa potem tudi voda je.
s54mtb je napisal/-a:To je mašinca. Za vrtičkanje več kot dovolj.
A to ste krompir sadili ? A ni malo zgodaj ?s54mtb je napisal/-a:Še plug bo treba. Kaj se najbolje obnese?
http://www.pasqualiagri.it/en/product/two-wheel-tractors-53fae309a2387c0e2f7b23c7/xb40-powersafe-54323d77a2387c52167b23c7
s54mtb je napisal/-a:Kako se imenuje takle priključek?
s54mtb je napisal/-a:Ne, tako je samo pospravljen
Tole v oglasu je kar poceni. Ta paskvali je bil 2x toliko. Je pa zelo udobno delat s hidravlično sklopko. Pa tudi varnost je kar dodelana. Ko spustiš rdeč ročaj se ustavi in blokira na mestu. Priklop je na trirogi kardanski priključek (BCS), se pa dobi tudi adapter za muta priključke.
Jaz sem eno leto naredil fotografijo tulipana, ki raste iz snega. In to je bilo za 1.maj.s54mtb je napisal/-a:Krompir. Ni pozno. Zgodnji bo kmalu zunaj.
Vrni se na Zelena elektronika - pametno vrtičkarstvo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost