Datoteke za Texas Instruments eZ430-Chronos

V tem delu bomo začetnikom milostno odpuščali vse grehe in jim pomagali, da svoje prve projekte pripeljejo do uspešnega konca

Datoteke za Texas Instruments eZ430-Chronos

OdgovorNapisal/-a kobranka » 15 Jun 2026, 13:33

Se še kdo ukvarja s programiranjem tega dinozavra? Pri programiranju sem nekaj zašuštral saj je sedaj zaslon prazen. Delal sem z belim PCB emulatorjem na črnem PCB ob ure. Želel sem naložiti TOTP generator, koda se je pravilno prevedla očitno je pa šlo z gonilnikom zaslona nekaj narobe. Bi se priporočal, če ima kdo komplet vse datoteke za povrrnitev na tovarniško stanje? TI je preurejal strežnik in nekaj bistvenih stvari, kar pobrisal. Torenta se nisem še poslužil, ker niti ne vem kje bi lahko iskal to. Je že dolgo let nazaj, ko sem zelo aktivno uporabljal torent ampak takrat zgolj dajmo temu reči neumnost, sedaj, ko je pa pod mus jih je pa tekom let pol usahnilo.
kobranka

Zahvalil se je: 780 krat
Prejel zahvalo: 331 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 66

Re: Datoteke za Texas Instruments eZ430-Chronos

OdgovorNapisal/-a miharix » 16 Jun 2026, 12:20

Na githubu si kaj gledal? Če se prav spomnim je bil nek OpenSource projekt precej aktiven... mislim da tale https://github.com/poelzi/OpenChronos
Lp,
M.
Uporabniški avatar
miharix

Kraj: Kamnik / LJ
Zahvalil se je: 931 krat
Prejel zahvalo: 646 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 112

Re: Datoteke za Texas Instruments eZ430-Chronos

OdgovorNapisal/-a kobranka » 16 Jun 2026, 20:39

Ja gledal sem predvsem tiste, ki so se nekaj ukvarjali z dodajanjem modula za TOTP generator. Nekateri so delali v Windows okolju drugi pa v Linux, žal v nobenem primeru ne morem vedeti, ker so navodila za posamezni projekt preskopa zame.
kobranka

Zahvalil se je: 780 krat
Prejel zahvalo: 331 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 66

Vrni se na Elektronika za začetnike

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost