73
Nerodna reč,... vseeno velja poizkusiti!blax je napisal/-a:Kupljen na forumu od uporabnika forpobi.
viewtopic.php?f=91&t=24181
Tole bi bilo pa skoraj v redu. Bom še videl, ko zrišem vse, kako bo pasalo noter.lado je napisal/-a:Širina 330, višina 200, globina 220mm.
Slavko je napisal/-a:Ko odprem PDF je datoteka prazna.
Hladilnik bi gotovo ustrezal. Se boš lotil projekta ?Slavko je napisal/-a:Imam hladilnik d=230, v=120, š=72mm, če bi bil uporaben.
Zarečen kruh pa to,... Ja imaš poplnoma prav.S55RU je napisal/-a:Hmm, vidim da je Blax aktiviral Volkove sive celice za izdelavo še enega napajalnika (zarečene besede, pa to. Pa naj bo to zadnji+1 napajalnik). Čestitke.
blax je malo obupal in misli, da se bo izmuznil, a se vara. Vse skupaj je pustil meni. Ker v vsem skupaj ne en, ampak dva transformatorja, bom pač delal dva napajalnika,... saj ne da jih rabim, a bi bilo škoda da stvari ostanejo na pol. No upam, da se bo potem odločil in vzel vsaj enega. Saj ga ne bom odrl. Le to, kar bom dejansko plačal ga bom vprašal.S55RU je napisal/-a:1) Kakšno je stanje blaxovega napajalnika? Je obupal, je ostal pri 10A napajalniku ali se dela še na tem?
Napajalnik bo 13.8V za tokove nekje do 25A. Primeren za napajanje radijske postaje.S55RU je napisal/-a:2) Kakšen napajalnik ima Volk v mislih? Nastavljivi (0-30V, 10+ A) ali višje tokovni 13.5 V 40A+?
Dobrodošel!blax je napisal/-a:Jaz, če bi lahko, bi šel vsako popoldne do Darkota ustvarjat![]()
Hja,... lepi so kolikor se potrudiš. Ko je zunaj dež, se potrudim boljhorvi je napisal/-a:@VolkD ...lepi & uporabni 3D modeli! V katerem programu rišeš?
Vrni se na Elektronika za začetnike
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost