airwolf je napisal/-a:VCDS je takole:
HEX-v2 ki se valjajo povsod ne podpirajo dobro novih vozil (oz recimo e-UP sploh ne prideš nikamor)
Rabiš HEX-NET, te je pa malo težje dobiti.
MarkoM je napisal/-a:airwolf je napisal/-a:VCDS je takole:
HEX-v2 ki se valjajo povsod ne podpirajo dobro novih vozil (oz recimo e-UP sploh ne prideš nikamor)
Rabiš HEX-NET, te je pa malo težje dobiti.
Torej imajo/bodo imeli novi avti diagnostiko kar preko etherneta DoIP in ne boš več potreboval vmesnika?
hando je napisal/-a:Priporočam VGate iCAR Pro za Bluetooth. Na aliju ga dobiš tudi za $20 s poštnino vred. Je pa vreden vsakega centa kolikor sem raziskoval. Sem naročil en teden nazaj in čakam da pride, ampak pričakovanja imam dobra, bom pa stestiral.
hando je napisal/-a:Priznam pa, da bi za VAG koncern dal VCDS še ostale podatke poleg obd2. Res pa da OBD2 deluje na skoraj vseh avtih, VCDS pa verjetno ne.
webmouse je napisal/-a:hando je napisal/-a:Priporočam VGate iCAR Pro za Bluetooth. Na aliju ga dobiš tudi za $20 s poštnino vred. Je pa vreden vsakega centa kolikor sem raziskoval. Sem naročil en teden nazaj in čakam da pride, ampak pričakovanja imam dobra, bom pa stestiral.
Bi bil zaželen link, lahko pripneš? Sam imam ELM327 WiFi in razen OBDAutoDoctor na preneosniku se mi drugi ne povežejo z njim....
Vrni se na Elektronika v vozilih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost