Podatki o IPB054N08N3:
ID (@25°C) max 80.0 A
IDpuls max 320.0 A
Operating Temperature min max -55.0 °C 175.0 °C
Ptot max 150.0 W
Package D2PAK (TO-263)
Polarity N
QG (typ @10V) 52.0 nC
RDS (on) (@10V) max 5.4 mΩ
Rth 1.0 K/W
RthJC max 1.0 K/W
VDS max 80.0 V
VGS(th) min max 2.8 V 2.0 V 3.5 V
Stvar prevodnosti nožice. Ampak zagotovo je boljša od prevodnosti mosfeta. Pri tovrstnem razmišljanju je treba upoštevati še prevodnost in pot povezav na tiskanem vezju. Verjetno se boš moral odločiti za vezje z debelejšo bakreno folijo.damo je napisal/-a:... ker pa mi ni najbolj jasno, kako bi uboga nogica od TO-220 zdržala 50A, bi dal po dva paralalelno.
Ne boš verjel, ampak tudi v hudo profi napravah - sinhrotron Bazovica, sem videl natančno tako rešitev.damo je napisal/-a:Planiram, da bi malo pogoljufal in na kritične povezave na pcbju dolotal še žico, npr 1x4mm2 ali podobno. Zgledalo ravno ne bo super profi, ampak meni se gre da bo delovalo.
damo je napisal/-a:Povezave od mosfeta do kleme bodo čimkrajše, naprej gre kabel 10mm2. Planiram, da bi malo pogoljufal in na kritične povezave na pcbju dolotal še žico, npr 1x4mm2 ali podobno. Zgledalo ravno ne bo super profi, ampak meni se gre da bo delovalo. Tudi extra delo z žicami mi ni problem, saj predvidevam da bom naredil le 2 kosa (oz. 3, enega za rezervo).
Vrni se na Elektronika v vozilih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost