Lotil sem se starega radia iz te teme. Kot sem že takrat zapisal, je radio dobro ohranjen glede na spoštljivo starost. Edino na zgornji strani škatle se je malo oluščila barva zaradi segrevanja iz notranjosti med delovanjem. Tudi notranjost je dobro ohranjena. Radio nima mrežnega transformatorja, ampak se anodna napetost dobi s polvalnim usmerjanjem omrežne napetosti (usmerjevalka UY85). Tudi napetost za ogrevanje katod se dobi neposredno iz omrežja preko predupora. Vse kurjave so serijsko povezane. V seriji je tudi NTK upor, ki zmanjša tokovni sunek pri vklopu hladnih elektronk.
Najprej sem poiskal načrt. Na spletu sem jih našel kar nekaj, a vsi so bili bolj slabo čitljivi. Vsak načrt zase je bil nepopoln, saj so manjkali nekateri podatki, ki so bili prisotni na nekem drugem, so pa zato drugi podatki manjkali. Na koncu sem iz več podobnih načrtov, po delih sestavil mojo lastno verzijo. Obenem sem popravil nekaj manjših napak, ki so se pri risanju prikradle v vseh dostopnih načrtih tega radia (okrog izhodnega transformatorja).