Kako je s tem ? Se je fant opogumil ?krofko je napisal/-a:Imamo enega potencialnega udeleženca, ki ga bo treba še malo prepričati.
Seveda je še.krofko je napisal/-a:Smo ga prepričali. Tako da se bo udeležil tabora, če je še prosto mesto.
Ne ničesar ne potrebujemo. Le prenosnik naj ne bo zaščiten proti kaki instalaciji. Interneta sicer ni, tudi prenosa podatkov na telefonu ni.krofko je napisal/-a:Nekaj me še zanima. Je treba na prenosnik namestiti kakšen program? Domnevam da na Mašunu ni obilja spletne povezljivosti.
Super! Mislim, da bo vsaj en tak.airwolf je napisal/-a:Za tiste, ki ne bodo imeli svojega prenosnika bom imel enega ekstra z sabo.
O, hvala za odziv!DusanK je napisal/-a:Fazni preizkuševalnik (faznprifer) mali in veliki
Izolirni trak
Multimeter
Baterije (AA, AAA, 9V)
Prenosni razdelilec/podaljšek 230V~
Polnilec za telefon
...
Marko, meni video ne dela.V4elektronika je napisal/-a:Če ga uporabljajo v tem, bo tudi za lajtšov ok.
alividmar je napisal/-a:Uporabiš lahko 7zip in pa LibreOffice.
Meni je oboje odprlo brez problema. Oba programa sta brezplačna za uporabo.
airwolf je napisal/-a:Fluks?
Ali ti bo kolofonija zadosti?
Morda kakšen kapton trak in spajkalnik na vroč zrak.
Super, da si opazil. Bo prav prišel.airwolf je napisal/-a:Fluks?
Ali ti bo kolofonija zadosti?
Upam, da slabega vremena ne bo. Če pa bo imamo prostor v Jurčku.miharix je napisal/-a:V primeru da je slabo vreme in delate notri... nekaj za zaščito miz (npr MDF od zadnje stene starih omar oz dna predalov).
Vrni se na Obvestila in novice ter zanimivosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost