Dnevi industrijske robotike 2019

Obvestila in novice o dogajanju iz sveta tehnike

Dnevi industrijske robotike 2019

OdgovorNapisal/-a mulc » 07 Mar 2019, 17:00

Dnevi industrijske robotike - DIR je tradicionalen dogodek, ki ga vsako leto organizirajo študenti Fakultete za elektrotehniko v Ljubljani. Namen dogodka je, da s pomočjo zanimivih in inovativnih robotskih aplikacij študentom in širši javnosti približa industrijo.
DIR se začne s ponedeljkovimi predavanji strokovnjakov iz industrije in raziskovalnih področij. Od ponedeljka do četrtka si lahko v avli ogledate letošnje aplikacije - kogar aplikacija še bolj zanima in bi rad delal z roboti, naj se prijavi. Petek je namenjen strokovni ekskurziji, kjer si ogledamo uporabo robotike in avtomatiziranih sistemov v praksi.
V okviru dogodka organiziramo tudi RobotChallenge, študentsko tekmovanje v izdelavi in simulaciji robotskih celic v virtualnem okolju.

Urnik dogodka:

ROBOTCHALLENGE
RobotChallenge je tekmovanje v načrtovanju robotskih celic v simulacijskem programu RobotStudio. V četrtek, 21. marca in petek 22. marca, bo v potekala predstavitev tekmovanja RobotChallenge z uvodom v programski paket RobotStudio, tekmovanje pa se bo izvajalo do podelitve nagrad, ki bo 1. aprila. Za udeležbo ni potrebnih predznanj, tekmuje se v parih, prijave pa so omejene. Prijava je mogoča na uradni spletni strani dogodka.

DIR2019
DIR se začne v ponedeljek, 1. aprila 2019. Od ponedeljka do četrtka si lahko v avli ogledate letošnje robotske aplikacije - kogar aplikacija še bolj zanima in bi rad delal z roboti, pa naj se prijavi. Poleg robotskih aplikacij v avli, si lahko od ponedeljka do četrtka med 13:05 in 13:50 ogledate predavanja strokovnjakov iz industrije in raziskovalnih področij o zanimivih tehničnih rešitvah. Petek je namenjen strokovni ekskurziji.

Več informacij in prijave pa najdete na uradni spletni strani dogodka http://www.dnevirobotike.si.
mulc
 
Prispevkov: 41
Pridružen: 03 Feb 2016, 10:55
Kraj: Ajdovščina / Ljubljana
Zahvalil se je: 4 krat
Prejel zahvalo: 6 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 0

Vrni se na Obvestila in novice

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost