tole mi ni jasno - kako lahko Temu to zaračunava če pa slovenska carina pobere ta denar? Ali pa imajo s carino tak dogovor da oni paketa številka AB1234CD ne zadržujejo na carini ker so že skupaj s paketom ali vnaprej dobili po 3 evre za vsak kuli, majico, obesek,... ?Jule je napisal/-a:Na Temu so 3 eur+ddv na izdelek že vračunali ob plačilu naročila.
tole mi ni jasno - kako lahko Temu to zaračunava če pa slovenska carina pobere ta denar?
ker bodo nekateri "bogateli", drugi pa izviseli (pa še rima se spremljati osebo "Bellis Mihael" na Facebooku je kar zanimivo. Zgleda da ima človek ogromno energije in časa da pravno secira marsikaj ter vsakodnevno objavlja obsežne članke, in še kaj ne-pravnega za povrh. Ker se je njegov članek oziroma link do njegovega članka pojavil tudi na tem forumu v tej temi, me je spomnil na forumaša ki se je na pošti uprl plačilu neupravičeno zaračunanih dodatnih dveh centov za ne vem kaj že, in z uporom uspelBojanR je napisal/-a:To so bučke nekoga, ki je ves vesel, da je lahko proti. In da ima kaj za objaviti na Facekooku. Ker kakšne konstruktivne ideje, najbrž, še ni bilo od njega.
javr je napisal/-a:mislim da je direktor slovenske carine na neki TV rekel da gredo ti trije evri v evropsko in ne v slovensko blagajno. Ali pa ravno obratno, ne vem.
Vrni se na Obvestila in novice ter zanimivosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov