blax je napisal/-a:Naj bi šlo za tip izdelka, če je 10 majic je za vseh 10 3€, če so zraven še troje hlače je še 3€ za te hlače...
Če sem prav razumel, pustimo se presenetiti tako kot smo paničarili pri ddv upam, da bo tukaj ista zgodba, večina tukaj nas je verjetno že prebolela da se kupuje samo zato, ker je poceni.
od kod? Jaz sem nameraval konec tedna iz Temuja. Potem sem že prepozen.zanka je napisal/-a: Dostavljeno bo do 1. 7.

IXA je napisal/-a:Naročil v ponedeljek 1.6,
pohiti z naročilom, dostava je max 14 dni.
Naročilo pri trgovcu Temu
Predvidena dostava do dne tor., 16. jun.
Lp,
Igor
reber je napisal/-a:... Ta doplačila so spet en butast ukrep, kot slamice in pritrjeni pokrovčki, brezvezni dodatni stroški, ki bodo večji od zaslužka...
Ojoj,... pri nas imajo enega na zalogi. Če rabim dva, gredo pa še enega k kitajcu kupiti ali kako ?
Zaradi zamaškov, ja. Rast BDPja je polovična kot EU, 15% nižji uvoz, izvoz in investicije, 3-4% dolgoročni padec produktivnosti, višja inflacija kot EU.Protoncek je napisal/-a:Seveda je butasto, se strinjam. Kot sem že omenil mi je vedno bolj in bolj jasno, zakaj so šli Angleži ven iz EU...

. Da ne rečem, ko pregledujejo enega jih ta čas gre 100 mimo. pa tak efekt...
kaj miljone, miljarde. Folksvagen se nima kaj bati, bo spet začel oddpirati svoje firme.Misliš, da se ukvarjajo samo s tem?Protoncek je napisal/-a:Ma niso samo zamaški. So še slamice, plastični krožniki, kozarci, ušesne palčke, ... in pododbne bedarije. Pa ne bom spet začel z superduperčistimi električnimi avti...
To je samo kak promil vseh bedarij Bruslja. Pa prepoved vnosa vse hrane, kao ker je lahko okužena z mušicami, črvi itd... seveda so žive mušice in muhe tako pametne, da se na meji obrnejo in odletijo nazaj, ne gredo v eu ozračje, saj ne smejo. Da ne rečem, ko pregledujejo enega jih ta čas gre 100 mimo. pa tak efekt...
Ja, nekje je treba začeti, pravijo, in to je res. Ampak vsak z zdravo pametjo začne pri največjih onesnaževalcih, ne pri najmanjših.
Aha, angleški bo pa še naprej rasel?Protoncek je napisal/-a:Kar se pa tiče BDPja pa samo počakaj kako leto, dve, ko bo Nemčija v polni meri izkusila bedarije električnih avtov in posledičnega propadanja firm v nemčiji. Potem bo ta slavni BDP drastično padel...
V EU pride letno 5 milijard blagovnih pošiljk iz kitajske, za katere se ne plačata ne davek ne carina.Protoncek je napisal/-a:Da se vrnem na temo: tehle 3€ carine bo ZAGOTOVO prineslo miljone našim trgovinam, prav reskaj miljone, miljarde. Folksvagen se nima kaj bati, bo spet začel oddpirati svoje firme.
Carko je napisal/-a:V EU pride letno 5 milijard blagovnih pošiljk iz kitajske, za katere se ne plačata ne davek ne carina.
blasny je napisal/-a:Ker se ne strinjam z oteževanjem proste trgovine, je moj predlog, da zapustimo območje prostega pretoka blaga in se izoliramo od EU.
Carko je napisal/-a:V EU pride letno 5 milijard blagovnih pošiljk iz kitajske, za katere se ne plačata ne davek ne carina.
In ja, če mora evropski trgovec za ENAK izdelek plačati in davek in carino, ko ga proda, nekaj tukaj ne štima.
Vrni se na Obvestila in novice ter zanimivosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost