In kdaj bodo uporabili slovensko pošto ?Carko je napisal/-a:In ko bo kakšen tretji ugodnejši, bodo pa uporabili tistega.
In kdaj bodo uporabili slovensko pošto ?Carko je napisal/-a:In ko bo kakšen tretji ugodnejši, bodo pa uporabili tistega.
Tudi meni se je to zgodilo. S tem, da imam jaz 6km poti. Sem poklical na gls in razložil, da je poštnina plačana do mojega naslova.Protoncek je napisal/-a:Sicer sem zadnjič prvič do sedaj dobil obvesilo od gls-a o pošiljki iz alija, ki so jo dostavili kar na najbližji petrolbrez klica, brez obiska na naslovu (smo bili doma!)… (pa stanujem 100m stran od petrola…)
VolkD je napisal/-a:Sem poklical na gls in razložil, da je poštnina plačana do mojega naslova.
pomar je napisal/-a:Danes dobil dve kuverti iz carinske pošte. Nekaj sem naročal na Aliexpresu. Kako naj vem kaj je prispelo ko se sprejemna številka ne ujema z tracking številko pošiljatelja? Oznaka sprejemne številke je UA479770936VU.
Zanimivo. Le kako jim uspe.Carko je napisal/-a:Zaenkrat direktno do vrat - končno dostavo večinoma opravi Express One in ne gre več preko pošte.
Vrni se na Obvestila in novice ter zanimivosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov