gorenc2 je napisal/-a:LpA imaš to zdaj povezano na kak PC?
Ne ni povezano nikamor!
Sem že vprašal, ampak ni bilo odgovora, ali ima merilnik vgrajeno kakšno komunikacijo (opcije pri naročilu so: brez ali RS232 ali RS485 ali USB)
LP, Peter
gorenc2 je napisal/-a:LpA imaš to zdaj povezano na kak PC?
Ne ni povezano nikamor!
gorenc2 je napisal/-a:Prebolevam covid in študiram kako bi iz spodnjega instrumenta podatke bral na mobitelu?
PPG78 je napisal/-a:gorenc2 je napisal/-a:LpA imaš to zdaj povezano na kak PC?
Ne ni povezano nikamor!
Sem že vprašal, ampak ni bilo odgovora, ali ima merilnik vgrajeno kakšno komunikacijo (opcije pri naročilu so: brez ali RS232 ali RS485 ali USB)
LP, Peter
eldi2011 je napisal/-a:Glej, ne bom odkrival tople vode, take so zahteve naročnika. ki je mimogrede globalni igralec....
Peter123 je napisal/-a:Pravkar popravljam LGjev TV.
Imam mogoče kdo za posodit tak DC generator da sprobam LED backlight.
Kot vidim s pomočjo dodatne baterije izgleda da TV deluje samo backlight ne dela.
Eelktrolite sem pomenjal (povezane z back lightom).
Na napajalniku piše da rabim 208V in 235mA bi kdo posodil?
Peter123 je napisal/-a:Kakorkoli, pomeril sem izhod iz napajalnika za LED trak brez priklopljenega LED traku: cca 1,5V
Mogoče driver ne deluje??? Uporabljen driver BD9486F
VolkD je napisal/-a:Si se mogoče pozanimal koliko stane rešitev v uradnem servisu ?
9600 8 N 1
$$██o
forest70 je napisal/-a:#$$%&&%$##$%##"#$https://www.eevblog.com/forum/testgear/ ... msg3479534
mucek je napisal/-a:forest70 je napisal/-a:#$$%&&%$##$%##"#$https://www.eevblog.com/forum/testgear/ ... msg3479534
Sem glih hotel vprašati, če se je kdo že s tem ubadal, da bi našega Plusa spravili na 3 giga ... Zdej si pa ne upam niti vprašat!![]()
![]()
mucek je napisal/-a:Hehe to vem že od takrat, ko sem se tresel, da bom iz 4k FLIRove kamere naredil ali ciglo ali pa 8k vredno kamero![]()
![]()
Na srečo je bilo slednje!
Sem pa vmes že padel toliko ven, da se niti ne upam lotiti zaenkrat, pa še FW je trenutno gor najnovejši, nisem prepričan, ali je zadeva kot taka "že" ready ...
LP, g
forest70 je napisal/-a:#$$%&&%$##$%##"#$https://www.eevblog.com/forum/testgear/ ... msg3479534
forest70 je napisal/-a:Rešil, so me vodili prek interneta, ne me vprašat kaj sem naredil, ne vem, ampak vem da dela.![]()
![]()
![]()
mucek je napisal/-a:forest70 je napisal/-a:Rešil, so me vodili prek interneta, ne me vprašat kaj sem naredil, ne vem, ampak vem da dela.![]()
![]()
![]()
No, zdej pa lepo k meni še enkrat ponoviti proceduro ... (no, brickanje lahko spustiš)
zanka je napisal/-a:Imam eno težavo. V bistvu imam 4 težave. V brskalnikih na 4 računalnikih imam odprtih vsaj 50 zavihkov. Občasno grem ponekod tudi čez 100. Kdaj pa kdaj zaprem in ni obžalovanj ... ali pa so.
zanka je napisal/-a:Imam eno težavo. V bistvu imam 4 težave. V brskalnikih na 4 računalnikih imam odprtih vsaj 50 zavihkov. Občasno grem ponekod tudi čez 100. Kdaj pa kdaj zaprem in ni obžalovanj ... ali pa so.
Po forumu brska: Bing [Bot] in 2 gostov