Protoncek je napisal/-a:Če neseš v trgovino ti ponavadi vrnejo denar, ne zamenjajo izdelka (ker ga nimajo). Torej lahko v trgovini zahtevaš menjavo?
alividmar je napisal/-a:V trgovino neseš okvarjen izdelek, nakar oni pošljejo na servis....
MarkoM je napisal/-a:Ta parkside rezalka je bolj za "kokoši strašit". Sem rezal tanko pločevino in se je kar naprej ustavljal, sem vzel močnejšo 4Ah baterijo pa ni bilo kaj boljše..
MarkoM je napisal/-a:Zelena ja. Performance pa verjetno težko dobiš, no vsaj jaz še nisem videl v lidlu pri nas katerokoli performance mašinco.
arksi je napisal/-a:Zakaj pa je performance tako težko dobit? A dela Parkside samo za Lidl? Kaj je smisel potem take prodaje, kjer bi ljudje kupovali, vendar ni za dobit?
Peter123 je napisal/-a:@LiPo
Lahko pa tega, ki s ga že sprintal povečaš za npr. 3% v določeni dimenziji. Vsaj v Curi to ni nek problem.
cJernejL je napisal/-a:Večina modelov na thingiverse ima precej slabe tolerance, preveč po sistemu "good enough".
Lipo: za male pare ti natisnem tole z trčkovega petg svoj design, paše garantirano (nekaj malega za material pa poštnino)

Protoncek je napisal/-a:Tale profi flex je čisto super stvar - sem ga preskusil. Čisto nič ne zaostaja za nekaterimi priznanimi in dosti dražjimi firmami. Tisti zeleni hobi flex je res bolj švhocen, a za kako majhno delo (kaj ne prevelikega in predebelega odrezat, na hitro počasi zbrusit)
Protoncek je napisal/-a:Tale profi flex je čisto super stvar - sem ga preskusil. Čisto nič ne zaostaja za nekaterimi priznanimi in dosti dražjimi firmami. Tisti zeleni hobi flex je res bolj švhocen, a za kako majhno delo (kaj ne prevelikega in predebelega odrezat, na hitro počasi zbrusit) tudi uporaben. Itak je treba vedeti, kje so omejitve baterijskega orodja ter da s tem ne boš delal kaj obupno velikega... zato so taveliki flexi...
Kar se tiče profi udarne vrtalke je pa zakon. Primerljiva z ohoho dražjo makito, ki poleg tega še hudo nemarno cvili na 1-2kHzNa celem balkonu sem vrhnjo plast betona (poravnalna masa, cca 1cm debelo) stolkel dol z njo. Samo dve 4Ah bateriji rabiš, pa je.
Edino nekako ne vidim smisla v BT na bateriji... lahko, da sem kaj spregledal, ampak zakaj bi rabil, da mi na telefon javi stanje? Če delam imam polnilec itak v bližini, pa saj se itak izklopi, ko je polna. Če pa se baterija polni v Mengšu, jaz pa sem v Mariboru pa mi spet nič ne koristi, da mi javi, da je polna...
Cloud je napisal/-a:Sem ga tudi jaz probal pa za silo je ok, če bi ga pa moral kaj dlje kot pa pol ure držati v roki bi se mi pa zmešalo.
ste pa eni "mehkužni"... 
Protoncek je napisal/-a:Cloud je napisal/-a:Sem ga tudi jaz probal pa za silo je ok, če bi ga pa moral kaj dlje kot pa pol ure držati v roki bi se mi pa zmešalo.
Ojoj... kako bi potem šele jamral, ko bi uro, dve delal s taveliko 230mm krawo in flexal asfalt![]()
ste pa eni "mehkužni"...
Če ti je profi pretežka potem je zelena hobby dosti lažja.
reber je napisal/-a:zeleni Parkside, za normalno delo v glavnem bolj kot ne je neuporabno
Cloud je napisal/-a:To niti ni tako neumna ideja. Ko ti kaj dol s strehe pade samo neseš v lidl in dobiš nov izdelek

peterp je napisal/-a:Zlomljen izdelek ti zamenjajo oz. vrnejo kupnino?
Cloud je napisal/-a:@protoncek v večini primerov ti bodo zamenjali ker poznam ljudi katerim so zamenjali mašino ki je bila v 3h kosih.
Cloud je napisal/-a:Za Hilti je pa tudi baje neka fora da jih vzameš na leasing in naj bi jih popravili tudi če pade po tleh itd
P: Kotni brusilnik flex baterijski Parkside Performance
Novo, nedotaknjeno in original zapakirano, kot iz trgovine. Celotna 5-letna garancija. Lahko pošljem po pošti.
Cena: 70€
50 €VolkD je napisal/-a:Koliko stane pa v trgovini ?
yacksy je napisal/-a:Kakšno pločevino si uporabil za kontakte?
obnavljac je napisal/-a:težave pa imam z parkside x 20 motorno žago, ker noče delovati na makita 18v baterijo. baterija je 5ah z zvezdico. žaga ima tri pine: +, - in T. med - in T pin na žagi sem vstavil 10kohm upor. ko povežem, baterija da kratek beep, žaga pa se ne požene. na bateriji sem povezal na oba velika + in -, ne na manjšega sredinskega. morda kdo ve, v čem je tu problem?
Vrni se na Pripomočki in ročna orodja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost