Nimam se časa ukvarjat s tem, pošiljat ali odgovarjat na specifična vprašanja. Pridi, odpeli

Moderator: forpobi
koala33 je napisal/-a:Funkcijski generator bi tudi lahko pozabil, saj nimaš prostora za kramo.
Imam dovolj napajalnikov,... tako da ni problem.alividmar je napisal/-a:Odpelješ vse?
Power supply bi lahko pozabil naložit, pa bi ga sam prevzel.
A veš, da sem res imel tebe v mislih.koala33 je napisal/-a:Funkcijski generator bi tudi lahko pozabil, saj nimaš prostora za kramo.
V bistvu je ne rabim. Kdaj prideš ?airwolf je napisal/-a:Komunikacijska omarica me zanima.
Bom preveril in javim.andrejj je napisal/-a:Če bo kdo vzel mi zanima.Če je stikalo 0-1 (eno fazni)-
To je point!!!! Ko pridejo do mene, jim bom še kaj dodatno naložildream je napisal/-a:koala33 je napisal/-a:Funkcijski generator bi tudi lahko pozabil, saj nimaš prostora za kramo.
...saj boš tudi ti imel počasi tak problem, oziroma tvoja.
VolkD je napisal/-a:V bistvu je ne rabim. Kdaj prideš ?airwolf je napisal/-a:Komunikacijska omarica me zanima.
Prepozno - sem že doma. Bova pa jutri.alividmar je napisal/-a:Ko boš v Postojni mi javi. Bova našla avtomat za kavo.
Je že tukaj,... sem bil priden in sem šel malo pohajat.VolkD je napisal/-a:Računam, da bo tole jutri, če ne že danes, pri meni.
Lahko - prideš ob priliki do mene ?Cloud je napisal/-a:Nekaj usb-jev bi vzel če se da
Cvetko je napisal/-a:VolkD, oprosti, ampak če ti nisi budala, pa res ne vem kdo je. Danes si na vrat na nos tekel do S56NC, zdaj so ti pa drugi vse pobrali.
Folk ve, da ne znaš odrečt, je pa natanko toliko nesramen, da ti potem pobere vse razen treh neuporabnih kosov. Zdaj manjka samo še, da začneš to po pošti pošiljat.
airwolf je napisal/-a:Cvetko je napisal/-a:VolkD, oprosti, ampak če ti nisi budala, pa res ne vem kdo je. Danes si na vrat na nos tekel do S56NC, zdaj so ti pa drugi vse pobrali.
Folk ve, da ne znaš odrečt, je pa natanko toliko nesramen, da ti potem pobere vse razen treh neuporabnih kosov. Zdaj manjka samo še, da začneš to po pošti pošiljat.
Zdaj se pa ne bom več bremzal.
Bom vzel samo svoj primer ampak domnevam, da je enako pri ostalih.
Če bi Darko rabil komunikacijsko omarico bi to rekel in bi mu jo prepustil.
Lahko povem da sem imel zanj pripravljenih precej stvari, ki mu bodo prišle zagotovo bolj prav kot meni.
In to bi bile NOVE elektronske komponente (tuljave, RAM-i, ...), za katere jaz nimam uporabe, Darko pa bo znal iz njih narediti kaj lepega.
Zakaj pišem v pretekliku?
Ker vidim, da te to tako zelo zelo zelo moti se bom omarici odpovedal in bom pač kupil novo oziroma jo bom dobil iz drugega vira.
Meni je vseeno, bom pa z tem ustvaril precej več odpadka, kot če bi uporabil eno, ki ima nekaj življenja že za sabo in ga veliko še ima pred sabo.
PS:
Darkotu bom zdaj to pač poslal, kar bo ustvarilo že dodaten odpadek, ker moram vse to zapakirati, ustrezno zavarovati in oddati.
V primeru, da bi se zapeljal do njega in vzel omarico pa bi samo dal škatlo in antistatično vrečo v kateri je to že naloženo.
Če je tole za mojo brco z foruma, naj pa bo.
VolkD je napisal/-a: To je point!!!! Ko pridejo do mene, jim bom še kaj dodatno naložil
Tega pa ne gre zavrniti.alividmar je napisal/-a:Ko boš v Postojni mi javi. Bova našla avtomat za kavo.
Vrni se na Mali oglasi (Kupim, Prodam, Darujem)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost