Dobrodošel.nett1 je napisal/-a:Pozdravljeni,
med brskanjem po googlu sem naletel na tole odločno slovensko stran o elektroniki in tehniki.
upam da bom z mojimi izkušnjami in znanjem lahko prispeval k rasti tega foruma.
Lep pozdrav.
Tine, dobrodošel!Spc je napisal/-a:Ime mi je Tine, po poklicu pa sem elektronik elektrotehnik.
Trenutni moji hobiji so sateliti oz. uplinki iz satelitov, vremenske postaje in vse ostalo kaj se tiče elektronike.
Sem iz Maribora.
Dobrodošel!Grega78 je napisal/-a:Sem Grega Rednak programer - izdelovalec spletnih strani in trgovin.
https://gregarednak.com
Welcome to Austria!simpilot je napisal/-a:Hi,
I am Upali. A retired Electronics Engineer and Network Administrator. My hobbies are Electronics, Flying on Flight Simulator and RC Helicopter. Also experimenting with 3D-Printer and Desktop CNC.
I hope to make friends with members with common interests exchanging ideas and also contributing to the forum.
I discovered this site through an Youtube video by "Darko Volk"
Greetings to all.
VolkD je napisal/-a:Welcome to Austria!
Dobrodošla!Marsena je napisal/-a:Zdravo, moje ime je Martina. Pred kratkim sem opravila radioamaetrski izpit (S54TIM) in med iskanjem vsebine z radioametrskega področja sem našla tale forum. Lep pozdrav
Dobrodošel!lurkr je napisal/-a:Inženir elektronike, strokovnjak s specializacijo v elektrotehniki, ki se ukvarja z oblikovanjem, razvojem, proizvodnjo in vzdrževanjem elektronskih naprav, komponent in sistemov
Dobrodošel!Mico je napisal/-a:Pozdravljeni,
sem novi, ki se mora predstaviti. V ta forum se prijavljam zaradi dobrih vsebin in razprav
o diagnostiki vozil.
Dobrodošel!samuel je napisal/-a:Pozdravljeni,
sem nov uporabnik. Prijavil sem se, ker potrebujem občasno tudi kakšne informacije v zvezi z elektroniko in podobnimi stvarmi.
V4elektronika je napisal/-a:Smo majhno podjetje z dolgoletnimi izkušnjami s področja razvoja elektronike, konstruiranja, programiranja in testiranja. Veliko sodelujemo v manjših, neprofitnih projektih s svetovanjem in izdelavo prototipov. Z veseljem se vključimo v katero od zanimivih idej, ki se občasno pojavijo na tem forumu.
BoPo je napisal/-a:Pozdravljeni,
sem Boris, delam v fabrki kot vzdrževalec elektronike... Na forum sem se prijavil zaradi ene zadnjih objav, da bi radi ljudem pomagali pri čiščenju elektronskih naprav po poplavah. Če bo to zaživelo sem pripravljen priti kamor bo potrebno in ponuditi svoji dve roki...
Sem favliran študent elektrotehnike, se pa že vse življenje tako ali drugače ukvarjam z računalništvom in nekaj malega s programiranjem.
GZT je napisal/-a:Zdravo, moje ime je Gašper, slišim tudi na S57GD.
Kruh si služim kot vodja razvoja v manjšem podjetju kjer razvijamo IOT naprave in platformo s prikazi in analizami poatkov le-teh (KiCad, spajkalnik, C++, LoRaWAN, C#, SQL, Influx... skratka full stack)
Pred korono sem bil primarno tonski (in po sili razmer tudi lučni) mojster, dandanes pa to počnem bolj za dušo.
Forumu se pridružujem predvsem ker sem našel objavo o popravilu poplavljenih naprav in bi se z veseljem pridružil tej akciji.
Jao je napisal/-a:Zdravo!
Že leta se ukvarjam s popravili razno razne elektronike, ali čisto mehanskih naprav, tukaj pa sem z namenom, da se vključim v akcijo čiščenja in obujanja življenja elektroniki, ki je žal nehala delovati zaradi poplav.
Na forumu nisem našel teme, ki bi že govorila o tej akciji, zato lahko tudi tukaj ponudim svojo pomoč, saj imam izkušnje z organizacijo dogodkov, in pridobivanju dovoljenj.
Lep pozdrav,
Jao
Jakey je napisal/-a:Pozdravljen. Tema je tule.
Dobrodošel!StarKiller99 je napisal/-a:Zdravo
Sem Jakob, delam kot programer embedded sistemov, v kratkem tudi diplomiram iz elektrotehnike (probably naslednji teden). Pridružujem pa se vam, ker imam v planu izvedbo domače elektrarne in bi rad pogledal malo kakšne imate kaj izkušnje ostali
Dobrodošel!Cubx je napisal/-a:Zdravo, sem nov uporabnik, prijavil sem se, ker razmišljam o nakupu 3d tiskalnika in zbiram razne informacije oziroma za enkrat iščem le nekoga iz MB, ki bi mi 2x natisnil eno manjše stojalo.
David, dobrodošel!jursi je napisal/-a:Pozdravljeni,
sem David, doma iz Divače. Profesionalno se ukvarjam z razvojem elektronskih naprav.
Lep pozdrav.
jagomarko je napisal/-a:....zdravo....sem Marko , penzionist in zhe od nekdaj blizu elektrike in hvala za povabilo....lp ....
S53TG je napisal/-a:Pozdravljeni,
Teodor je moje ime. Navdusujem se nad razlicno tehniko. Kar nekaj tem v forumu me zanima in bi z veseljem sodeloval v debati.
Lp,
Teodor - S53TG
eleanor je napisal/-a:Čisto po naključju naletel na vaš forum, nevem kako nisem vedel da le-ta obstaja poleg slo-techa. Tako da sem se moral pridružit.
Dobrodošel!Lukas je napisal/-a:hoj, sem Luka iz okolice LJ, bom vesel članstva na forumu
vuli je napisal/-a:zdravo, sem domen iz primorske, zanima me pa vse kar zgleda zanimivo.
Vrni se na Nov uporabnik se predstavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost