Dobrodošel!JK je napisal/-a:Zanima me vse v povezavi z elektroniko, modelarstvom... Tu ste pa same pametne glave, da se še kaj naučim![]()
Dobrodošel!JK je napisal/-a:Zanima me vse v povezavi z elektroniko, modelarstvom... Tu ste pa same pametne glave, da se še kaj naučim![]()
Dobrodošel!dejanche je napisal/-a:Zdravo,
Sem Dejan, 33/m/slo. Trenutno se učim lotat, da bom en resonator dal dol iz čipa
Hoden, dobrodošel!Hoden je napisal/-a:Pozdravljeni,
sem Miha in prihajam iz notranjske. Po poklicu sem "oblikovalec svetlobe" - lighting designer v prostem času pa trenutno največ časa posvečam Arduinu in njegovi spremljevalni elektroniki. Upam, da bom na forumu našel kaj koristnih informacij in komu tudi sam pomagal.
Hvala za sprejem.
Dobrodošel!PeterK je napisal/-a:Pozdravljeni! Sem Peter Kuzmin, ljubiteljski pirotehnik, hobi popravljalec vsega kar se pokvari.
Dobrodošel!mornar je napisal/-a:Pozdrav vsem uporabnikom S5tech-a!
Sem malo starejši uporanik foruma. Z elektroniko se ukvarjam od takrat ko marsikoga od uporabnikov še ni bilo na svetu, a starejši kot si, veš da manj veš.
Od foruma pričakujem, da tudi v svojem jeziku izvem za izkušnje drugih. Ne maram pa prikritih marketinških podtikanj, ki so prisotni takoj vsepovsod.
Primer za to je to, zaradi katerega sem prišel na ta forum, kako je posamezen laserski tiskalnik primeren za transfer tiska na pcb laminat, ker sem dognal, da je najmanj pomemben proizvajalec tiskalnika, temveč toner in njegova toplotna karakteristika.
Toliko za sedaj, več v nadaljevanju. Mornar
Krištof, dobrodošel!TheDarkSpirit je napisal/-a:Ime mi je Krištof, zanimajo pa me stari radiji in televizorji in vse kar je v zvezi z elektronkami.
Vrni se na Nov uporabnik se predstavi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost