Moderator: Kroko
Tole je narejeno že pred vsaj štirimi leti in mislim, da je res narisano v solidworksu. Je pa njihov solidcam precej nerodna zadeva. Sicer omogoča boga in pol, ampak če tega ne potrebuješ je to potem samo v napoto. Za izdelavo g-kode sem uporabil fusion 360. Spočetka je šel prenos iz solidworks v fusion brez problemov. Potem fusion nenadoma ni več poznal sdprt datotek in je bilo treba prenašati preko drugih public protokolov. Včasih so se pri teh protokolih pojavljale napake. Nisem ugotavljal kdaj niti ali so te napake na strani solidworks ali na strani fusion. Skratka solidworks je postal zame preveč neroden. Zdaj delam vse v fusion 360.Pobes je napisal/-a:Vidim da rišes verjetno v solidworksu, s kom pa delas g-kodo?
Ja saj to si pa pravzaprav neumno naredil. Lahko bi imel samo na službenem računalniku, pa bi preko remote desktop vseeno delal doma.Pobes je napisal/-a:Njihov program je malo drag, na črno si pa ne upam odkar sem fasal kazen od solidworksa. Na sluzbenem racunalniku sem imel kupljeno verzijo, na domačem pa črno. Ni jim bilo preveč vseč.
Ja saj govorimo o hobi uporabi.V4elektronika je napisal/-a:Fusion360 nima brezplačnega CAM, razen za hobi uporabo, kar pa je skoraj neuporabno, oz. je bolje kot na roke pisat g kodo.
VolkD je napisal/-a:Ja saj govorimo o hobi uporabi.
To bi pa bila pobožna želja.Kroko je napisal/-a:Če je tega za več kot 1000USD letno...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost