VolkD je napisal/-a:Včasih tudi na dopustu človek nima kaj početi in,...
Dobil sem eno idejo, ki pa bi jo v mikrokontrolerju malo težje rešil. Pravzaprav niti ne tako težko, le preveč resursev kakega malega uC-ja bi porabil. Matematika s plavajočo vejico zna za majhen uC biti problem. Zelo hitro lahko zmanjka prostora v flash (govorim za AVR-je). Ideja je, da bi ta del dela prenesel v GUI-O. Nimam pa ideje kako. Ampak gotovo se da.
Preferiram RPN filotofijo.
Nekaj takega :
MATH nr1,nr2,nr3,..., operation
VolkD je napisal/-a:Včasih tudi na dopustu človek nima kaj početi in,...
Dobil sem eno idejo, ki pa bi jo v mikrokontrolerju malo težje rešil. Pravzaprav niti ne tako težko, le preveč resursev kakega malega uC-ja bi porabil. Matematika s plavajočo vejico zna za majhen uC biti problem. Zelo hitro lahko zmanjka prostora v flash (govorim za AVR-je). Ideja je, da bi ta del dela prenesel v GUI-O. Nimam pa ideje kako. Ampak gotovo se da.
Preferiram RPN filotofijo.
Nekaj takega :
MATH nr1,nr2,nr3,..., operation
VolkD je napisal/-a:Saj ne morem verjeti - to je bilo pa res hitro. Vse pohvale.
smatjaz je napisal/-a:Tukaj sem naredil en primer števca.
DomenV je napisal/-a:Živijo,
ali je možno dopolniti nastavitve aplikacije pri BLE, da se za Read in Write vpisujeta dva različna UUID-ja?
DomenV je napisal/-a:Super, najlepša hvala, sem usposobil. Čisto tako, bi bila možnost updejta s Custom UUID, se pravi za nestandardne UUIDje za Rx in Tx kanal?
LiPo je napisal/-a:Zanima me,
ali je podprt t.i. Spustni menu?
Rad bi namrec nekaj parametrov vnaprej nastavil.
Drugo vprasanje je:
Ali se da izdelati vmesnik podoben terminalu?
Da bi v eno polje pisal ukaze.
V drugem delu pa bi se pisali rezultati teh ukazov.
Recimo imam termometer, ki meri 8 temperatur.
Pomembne so tri. Ostalih pa je za diagnostiko.
LpL
LiPo je napisal/-a:Pa zelo moteca zadeva...
Se se povezava prekine. Aplikacija javi prekinitev.
Potem pa napako potrdis in se ne zgodi NIČ.
Dodana naj bo izbira ostani v aplikaciji ali pa se vrni na osnovni oz. zacetni program.
Vem, da obstaja autoconnect.. samo tam sem imel se vec problemov..
LpL
LiPo je napisal/-a:Potem pa napako potrdis in se ne zgodi NIČ.
LpL
LiPo je napisal/-a:Dodana naj bo izbira ostani v aplikaciji ali pa se vrni na osnovni oz. zacetni program.
LpL
LiPo je napisal/-a:Vem, da obstaja autoconnect.. samo tam sem imel se vec problemov..
LpL
Vrni se na GUI-O in vse kar sodi zraven
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost