Si se odločil za multifokal leče ?pogornik je napisal/-a:..., pa začetek sive mrene. Operiral pred 3. leti, so mi vstavili umetni leči.
VolkD je napisal/-a:Zanima me, če ima kdo od vas podobne izkušnje in kako se je pri vas zgodba nadaljevala ?
pogornik je napisal/-a:Ja, točno. Ni bilo poceni, ampak očala za blizu, pa za daleč... S tega vidika je sedaj super. Problem je, kadar je slaba svetloba, ker se umetna leča ne prilagaja tako odzivno kot naravna.
Pojdi ponovno na pregled. Lahko tudi menjaš zdravnika. Z očmi ni šale.marko je napisal/-a:To je bilo cca 2 leti nazaj, od takrat se ni nič izboljšalo/spremenilo.
javr je napisal/-a:"muhe" in "nitke" in "pike" vidim jaz že nekje od najstniških let naprej, torej kakšnih 35-38 let. Tu in tam povprašam kakšnega splošnega zdravnika ali pa okulista o tem, a je odgovor da se ne da nič narediti, da to pač plavajo odmrle celice po očesu, ali nekaj takega, ali pa da je to kot starostne pege po koži. Včasih katera od teh zadev priplava preveč v vidno polje in potem pač oko za nekaj časa zaprem da "odplava" nekam v vogal...
Cvetko je napisal/-a:Aja,... seveda VEP.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost