Niti ne. Razlogov je kar nekaj.Pobes je napisal/-a:A bodo tudi stroški kmalu znani? Oziroma finančni okvirji takega projekta?
eldi2011 je napisal/-a:Na jbctools.com je ročka 56 € konice pa 24€ za eno 20€ za vsaj 10 in 18€ za vsaj 50. Verjetno bi se dalo za ročke dobiti še boljšo ceno.
TilenS je napisal/-a:350€ je cena na JBC strani, ma 40 kosov bi pa po moje moralo it z 300€ skozi.
fixed.Protoncek je napisal/-a:Darko, link za ročko je napačen - kaže na konico
Nič ne veš, še jaz ne vem koliko sem dejansko dal za vse skupaj. Vem pa, da ta trenutek pojma nimamo koliko bo vse skupaj prišlo. Lahko samo ugibamo in to lahko tudi precej narobe.TilenS je napisal/-a:Me pa vseeno tako iz firba zanima zakaj prav v tem primeru v samogradnjo? Kolikor vem smo prišli do tega, da bo tale projekt dejansko cenovno zelo blizu original JBC postaji ...
Kolikor jaz vem, je/bo cena še vedno nekje polovico original JBC.Kolikor vem smo prišli do tega, da bo tale projekt dejansko cenovno zelo blizu original JBC postaji
Ne znaš brat. Ti si našel ceno 380€, pravzaprav 389€. Boš k tej ceni moral dodati še DDV, ki je v tem primeru 23%. Sicer pa na tvojem linku prideš do bruto cene z enim klikom.TilenS je napisal/-a:Točno to sem hotel omeniti, da vam v ceni manjka še nosilec.
Nisem kaj veliko iskal ampak kolikor vem 330€ ni polovica od 380€, link.
TilenS je napisal/-a:Nisem kaj veliko iskal ampak kolikor vem 330€ ni polovica od 380€, ...)
Zanimiv razpon cen: 1:10.s54mtb je napisal/-a:https://pcbshopper.com/ in klikni na "Assembly"
Konektor stane pri farnell-u 2,44€ oziroma, če jih nabavimo več kot 10 2,23€.Protoncek je napisal/-a:No, "kritičen"je mogoče konektor za ročko, tega bi bilo smiselno nabaviti. Če je namen vseh "naročnikov"(ali vsaj večine), da bodo imeli JBC ročko seveda.
VolkD je napisal/-a:Pravkar dobil ponudbo za:
-izdelavo tiskanega vezja
-polaganje SMD komponent
-SMD komponente
-izdelava sita za nanos paste
Vse to pride za en komplet 124,20€. V znesku je DDV že obračunan.
Zdaj je treba poiskati še TH komponente, Transformator, OLED.
s56vha je napisal/-a:Tole je verjetno polaganje vseh SMD komponent.
s56vha je napisal/-a:Ali je kakšna bistvena razlika v ceni, če ne bi polagali pasivnih komponent in bi jih spajkali sami?
Sploh nisem razmišljal na tak način. No dobro je imeti več glav.zanka je napisal/-a:Koliko bi se spremenila cena za večjo količino? Recimo, da je tistih, ki niso pripravljeni dati 124 evrov, 10. Če bi pa še ti kupili, pa bi cena za vsakega padla na 105 evrov, kar pa je tudi za teh 10 sprejemljivo.
32 kosov (nekaj sem na zalogo vzel) tiskanina +polaganje 32 a 93,97 3007,04
maska za nanos paste 1 120,00
Ostali fiksni stroški (program, priprava linije 1 130,00
--------------------------------------------------------------------------------------------
Skupaj 3257,00
DDV 716,55
Skupaj 3973,59
Skupaj za izdelek (32) 124,17
42 kosov (nekaj sem na zalogo vzel) tiskanina +polaganje 42 a 93,97 3946,74
maska za nanos paste 1 120,00
Ostali fiksni stroški (program, priprava linije 1 130,00
--------------------------------------------------------------------------------------------
Skupaj 4196,74
DDV 923,28
Skupaj 5120,02
Skupaj za izdelek (42) 121,90
Volkd je napisal/-a:V tabeli, ki jo sestavljam (niso še vsi podatki) sem naračunal, da bi SMD material(še manjka nekaj) prišel za enega 68,80€+DDV, torej 83.93€. V to ni vključena izdelava tiskanega vezja, tudi poštnine niso vključene.
TIV je manj.forest70 je napisal/-a:Torej je treba dodati tiskano vezje, cca 20€ , pa še recimo 3€ kar ni še zračunal od materiala, pa ne grem vsega cinit za 17€ ....., pa naj bo za 30, tudi ne.
VolkD je napisal/-a:Danes sem dobil še ponudbo za transformator. Pri tej količini je cena za 1 kos 18€, kar mislim, da je ugodna cena.
Tole se mi zdi kar v redu varianta. Tak displej ne stane veliko - nekaj €, a še vedno preveč, da bi jih nabavili vse istočasno. Tri, štiri,.. v eni rundi bi pa šlo.yacksy je napisal/-a:Kaj pa če nabavimo vsak svojega oz. za tiste, ki niste vajeni kupovati na drugi strani luže, lahko malo pomagamo drugi, ki imamo to urejeno.
Kake druge variante, kot da si nabave porazdelimo (v izogib carini), niti ne vidim ...
Zelo odvisno kakšen. Če je tak, da je sw kompatibilen, potem ne prav dosti. No v redu, jaz bom prednjo ploščo popravil in je.koala33 je napisal/-a:Kaj potegne za sabo, razen mehanskih problemov in cene, če bi se dalo malo večji prikazovalnik?
Jaz sem svojega kupil kot dodatek k arduino projektom. Moral sem ga še odspajkati s te ploščice. Dal pa sem 5,2 €. Se jih da dobiti tudi ceneje in seveda tudi dražje. No moj je prišel s Francije v štirih dneh.urosg je napisal/-a:Kakšna je ciljna/sprejemljiva cena za OLED display (razen najnižja)?
urosg je napisal/-a:Je pa oznaka UG-2864KSWEG01 prava?
Vrni se na ■Aktualni projekt - unisolder5.2■
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost