Kroko je napisal/-a:Težava je, ker ni jasno, kakšen projekt to sploh je.
Natančno tak, kot si ga bomo izbrali. Izbirali bodo pa tisti, ki bodo sodelovali.
Kroko je napisal/-a:1. Cena - več kot 50% cene originala ne dam. Se pravi 190 EUR.
O ceni sem pa že povedal, najprej se je treba odločiti o načinu sestavljanja. Od tega je odvisno tudi kje se bo material nabavljalo. Če se polaga, potem je smiselno, da material nabavlja tisti, ki polaga, saj ga gotovo dobi najceneje.
Kroko je napisal/-a:2. Brez Darkotovega alu ohišja s črto in držalom tudi ne maram.
Čakj malo, saj aluminija ne delam jaz

Vse datoteke so na razpolago, lahko jih po želji tudi spreminjam. CNC-jev, kjer se to lahko naredi je tudi dovolj. Kako in koliko si boste zaračunavali med seboj, pa ni več moja stvar. Zase vem koliko je dela. Če ima kdo posebej željo, mu lahko naredim. Ostali boste pač našli cenejšo/plastično/čevljarsko ali kakšno drugo varianto. Mogoče bi bila zanimiva ideja dat spajkalo v leseno škatlo
(me zanima kolikokrat bi se požarni inšpektor prijel za glavo; za plastiko velja isto).
Kroko je napisal/-a:3. Če brez nekakšnih adapterjev ne dela 210 ročka in pinceta me tudi ne zanima.
Tole boš moral malo prebrat tistih zdaj že preko 150 strani. Izvedb je lahko precej. Sam priporočam to kar sem naredil na svojem. Original konektor, da vanj lahko vtaknemo JBC-jeve ročke ( to je tudi v konstrukciji prednje plošče predvideno). Dva upora sta vgrajena v konektor posamezne ročke na način, da pri priključitvi na original postajo ne motita, pri unisolder pa definirata tip orodja.
Še opozorilo. Konektor na ročki je JBC izbral zelo šparovito, kljub šestim luknjam so vstavljeni le trije kontakti.
Kroko je napisal/-a:4. Najraje bi videl kit komplet brez smd pasive (R in C), da bo vsaj malo veselja s spajkanjem.
V primeru, da se bo spajkalo bo to zagotovo najboljša opcija. Dodal bi le še smotrnost nabave pasive, ki jo doma gotovo nimamo. To pa so upori 0.1%, shunt in kondenzatorji velikosti 0603.
Obstaja tudi opcija, da se pol polaga, pol spajka.
Kroko je napisal/-a:Ponudim lahko distribucijski center v Lj., mogoče tudi programiranje PIC. V čem se to PIC kodo prevaja in programira?
Vnaprej hvala. No mislim, da distribucija ne bo problematična, saj bo večino stvari prinesel poštar. Bo pa potrebno material razdeliti. S tem bo kar nekaj dela.
Programiranje imamo že pokrito - zadolžen je blasny.
Kroko je napisal/-a:Od projekta sem sicer odstopil, me pa vseeno mika.
Če te dovolj mika se še vedno (jutri,,,hmm - danes) lahko prijaviš nazaj.
Nekatere akcije bodo potrebne že jutri (danes), a se prostovoljci še niso našli. Jih bom kar določil.
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo bolečine, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijowww.S5tech.net