Ja, zdaj pa deluje.mirkatmir je napisal/-a:počakaj malo, saj se odpre.
borisz je napisal/-a:Glej moj prispevek » 20 Okt 2018, 14:40
MadMax je napisal/-a:borisz je napisal/-a:Glej moj prispevek » 20 Okt 2018, 14:40
Zadevo ki si jo linkal imam na službeni mizi.
Ti pa poznaš vse in bi lahko kaj lepše napisal, ne le usmerjal na linke in se ponavljal.
VolkD je napisal/-a:Za JBC mislim, da bo dovolj en prekonektor v katerem so skriti upori, ki krmiliku povedi s kakšno ročico ima opraviti.Kroko je napisal/-a:Ali je potrebno JBC ročico kanabalizirati?
Weller ročici vem, da je treba odstraniti vso elektroniko, da deluje.
Bi bilo a to treba bolj natančno pregledati.
VolkD je napisal/-a:Za JBC mislim, da bo dovolj en prekonektor v katerem so skriti upori, ki krmiliku povedi s kakšno ročico ima opraviti.Kroko je napisal/-a:Ali je potrebno JBC ročico kanabalizirati?
Weller ročici vem, da je treba odstraniti vso elektroniko, da deluje.
Bi bilo a to treba bolj natančno pregledati.
borisz je napisal/-a:MadMax je napisal/-a:borisz je napisal/-a:Glej moj prispevek » 20 Okt 2018, 14:40
Zadevo ki si jo linkal imam na službeni mizi.
Ti pa poznaš vse in bi lahko kaj lepše napisal, ne le usmerjal na linke in se ponavljal.
Namesto, da pametuješ kaj bi lahko jaz naredil, naredi raje sam kaj.
Moderatorje prosim, če tele smeti prestavijo v ločeno temo.
borisz je napisal/-a:The connector on the station side is a binder series 678, Farnell order number 1122401.
The tool connector is a hirose RPC1 Farnell order number 1077724.
VolkD je napisal/-a:Tiskana vezja sem dobil. Tako hitro res nisem pričakoval, moram reči, da sem presenečen.
Tako me je presenetilo, da niti materiala še nisem naročil.
arksi je napisal/-a:Od kje je to tiskano vezje ...?
TilenS je napisal/-a:Ročke so verjetno zmogljive toliko kot omogočajo postaje za katere so namenjene. DDE-B (T245 ročka) ima recimo po specifikaciji 150W "per tool" tako, da na ročko lahko dobiš vse od 0 pa do 150W glede na potrebo.
LiPo je napisal/-a:Malce sem preletel shemo.
Se mi zdi, da je vsespovsod preveč kompliciranja.
LiPo je napisal/-a:Usb port bi zamenjal z wifi modulom.
Uporabil bi TFT display.
PPG78 je napisal/-a:Kdor bo poskusil JBC se ne bo več odločil za kaj drugega...
VolkD je napisal/-a:...Ni ravno prijetno in enostavno delo...
tilz0R je napisal/-a:Predvidevam, da ti hoče povedati, če boš dal integriranega, potem bo ohišje ogromno.
Kroko je napisal/-a:Zakaj bi bilo ob uporabi bolj učinkovitega napajalnika ohišje večje? A ni tako, da se zaradi večje učinkovitosti manj greje in potrebuje manjši ventilator kot klasičen napajalnik?
Kroko je napisal/-a:OffTopic:tilz0R je napisal/-a:Predvidevam, da ti hoče povedati, če boš dal integriranega, potem bo ohišje ogromno.
Zakaj bi bilo ob uporabi bolj učinkovitega napajalnika ohišje večje? A ni tako, da se zaradi večje učinkovitosti manj greje in potrebuje manjši ventilator kot klasičen napajalnik?
Govora ja. Ampak sem lepo povedal, da grem delat to kar je v originalu narejeno in nič več. Razlogov je več kot dovolj. Ni problem le v transformatorju. Tudi ne v močnejših fetih. Potrebno je spremeniti kup tega v sw.MadMax je napisal/-a:Na začetku teme je bilo govora o 250W, zdaj se pa išče trafo 120VA.
VolkD je napisal/-a:Še razmišljam kam bi ga dal. Ali zadaj, kjer bo euro priključek, ali pa s strani. Ja tudi spredaj zraven konektorja za spajkalo je možnost.
Predlagajte.
Si mislil tako ?andrejj je napisal/-a:Kaj pa klecno stikalo?
andrejj je napisal/-a:Kaj pa klecno stikalo?
VolkD je napisal/-a:Mi pa ni všeč, ker se potem lahko vanj zatakneš in se potem naprava vžiga in ugaša precej na random
Vrni se na ■Aktualni projekt - unisolder5.2■
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost