Si bil pa kar priden - res si pohitel.eldi2011 je napisal/-a:Danes je ta dan...![]()
In tale konica ne pozna milosti...
DusanK je napisal/-a:Če je karkoli 22.2. potem itak ne morem.
VolkD je napisal/-a:DusanK je napisal/-a:Če je karkoli 22.2. potem itak ne morem.![]()
Zmuvaj kaj, da bo vseeno šlo!
Lahko tudi med skupščino, saj je javna.DusanK je napisal/-a:Sem zmuval, bom jutri prišel po vaši skupščini pogledat delavnico okoli switching napajalnikov.
yacksy je napisal/-a:Conn_1 in Conn_3 imam (in ju lahko dobiš), za Conn_2 pa sem našel neko SMD varianto, ki bi se jo eventuelno dalo predelati na TH preko zvijanja pinov (dolgi so dovolj). Če si pripravljen počakat, da Kitajci dostavijo "točno pravi" Conn_2, lahko dobiš tudi tega.
Me veseli, da imamo še en delujoč spajkalnik, sploh pa mi je fino, da imaš tudi stojalo.blasny je napisal/-a:Unisolder je ze več kot leto dni v ohišju.
Protoncek je napisal/-a:Je že nekaj časa nazaj, se ne spomnim več točno, ampak jaz sem tudi delal vezje... namreč, če se prav spomnim sta dve masi - tista, na katero moraš povezat sleep ni ista kot tista, na kateri je ohišje ročke... sledi "kurcšlus"... no, jaz sem uporabil ločeno napajanje in Tiny ter notri vdelal še timer, da ne gre takoj v spanje ampak po nekem času. Tako lahko uporabljam kontakt ohišja spajkalnika.
Drugače imam jaz (skoraj) enako stojalo. Je drago, a vredno denarja.
Vrni se na ■Aktualni projekt - unisolder5.2■
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov