AV izhod na amlogic s912 TV BOXu  Tema je rešena

Vse kar ne gre v zgoraj naštete rubrike.

AV izhod na amlogic s912 TV BOXu  Tema je rešena

OdgovorNapisal/-a kobranka » 22 Okt 2019, 21:56

Pozdravnjeni.

Ima kdo idejo kako se uporabi/nastavi AV izhod na Amlogic s912 TV BOXu? Sem ratal čisto butast ob njemu.
kobranka
 
Prispevkov: 2079
Pridružen: 07 Feb 2015, 13:17
Zahvalil se je: 509 krat
Prejel zahvalo: 122 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 24

Re: AV izhod na amlogic s912 TV BOXu

OdgovorNapisal/-a mitkum » 22 Okt 2019, 22:18

Kaj točno te zanima? Kaj ti ne dela? Imam to napravo pa ne razumem vprašanja.
mitkum
 
Prispevkov: 708
Pridružen: 18 Jan 2015, 14:37
Kraj: Logatec/Kalce
Zahvalil se je: 67 krat
Prejel zahvalo: 121 krat
Uporabnika povabil: VolkD
Število neizkoriščenih povabil: 16

Re: AV izhod na amlogic s912 TV BOXu

OdgovorNapisal/-a kobranka » 22 Okt 2019, 22:20

Ta napravica ima video/avdio izhod. Kako ga usposobiti? HDMI nimam na kaj priklopiti zaenkrat.
kobranka
 
Prispevkov: 2079
Pridružen: 07 Feb 2015, 13:17
Zahvalil se je: 509 krat
Prejel zahvalo: 122 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 24

Re: AV izhod na amlogic s912 TV BOXu

OdgovorNapisal/-a kobranka » 31 Okt 2019, 18:25

No, da si sam sebi odgovorim. Enim ženskam je premalo prekratek, ugotovite iz priloženih slik.
prekratek.jpg

dovol dolg.jpg


Me pa sedaj matra drug problem. Kako naj črno belo sliko spremenim v barvno? V opcijah ne najdem nastavitve. Je ta kje skrita. Je to strojno vdelano?
kobranka
 
Prispevkov: 2079
Pridružen: 07 Feb 2015, 13:17
Zahvalil se je: 509 krat
Prejel zahvalo: 122 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 24

Re: AV izhod na amlogic s912 TV BOXu

OdgovorNapisal/-a kobranka » 01 Nov 2019, 14:00

Sem iz kleti privlekel drug TV in tudi barve so kar naenkrat tu. Hvala za spremljanje teme in mojih težav, ki izgleda da so bolj primerne za prihiatra.
kobranka
 
Prispevkov: 2079
Pridružen: 07 Feb 2015, 13:17
Zahvalil se je: 509 krat
Prejel zahvalo: 122 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 24

Re: AV izhod na amlogic s912 TV BOXu

OdgovorNapisal/-a S53MB » 01 Nov 2019, 14:41

kobranka je napisal/-a:Me pa sedaj matra drug problem. Kako naj črno belo sliko spremenim v barvno? V opcijah ne najdem nastavitve. Je ta kje skrita. Je to strojno vdelano?


Na TV-ju nastavi video vhod iz 'component' na 'composite', ker pri prvi nastavitvi pričakuje podatek o barvi na drugih dveh priključkih, ne pa samo na enem. Če tv seveda podpira kaj takega.
Polmer je za nepopolne krožnice in teoretike
S53MB
 
Prispevkov: 93
Pridružen: 29 Jan 2016, 15:27
Kraj: Novo mesto JN75NS
Zahvalil se je: 56 krat
Prejel zahvalo: 12 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 1

Re: AV izhod na amlogic s912 TV BOXu

OdgovorNapisal/-a kobranka » 01 Nov 2019, 19:01

Na s-vhs nastavim v obeh primerih in takrat je slika. Očitno je prejšnji TV malenkost prestar in mu s-vhs ne deluje najbolje. Pri novejšem tipu se mu je kakšni dve sekundi kovcalo potem je pa naredil res lepo sliko tako kot mora biti. No tale malo novejši je Gorenjev po katerem sem zanje tukaj na forumu spraševal za daljinca in ga tudi potem sam našel. Ustreza od več modelov kot naprimer Evelux in Vestel.

Univerzalni daljinski upravljalnik RC 9801, ki je primeren: https://catena.si/katalog/antenski-sist ... li-srebrn/
kobranka
 
Prispevkov: 2079
Pridružen: 07 Feb 2015, 13:17
Zahvalil se je: 509 krat
Prejel zahvalo: 122 krat
Uporabnika povabil: MadMax
Število neizkoriščenih povabil: 24


Vrni se na Ostalo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost