10 EUR za 10 let, 250 SMSov in 500 MB podatkov, podprtih 100+ držav.
https://1nce.com/en/pricing/
Idealno za kak GSM odpiralec vrat, ki ga samo kličeš noter ali kaj podobnega.
LP, g
p.s. Zanimiv je tudi eSIM, ki ga kar populiraš direktno na vezje

Cloud je napisal/-a:Nima bob neke fore, da moraš vsake x mesecev narediti vsaj en odhajajoči klic?
Peter123 je napisal/-a:Skupaj z PTT in DDV je to cca 20€ za 10let.
reber je napisal/-a:Pri BOB 4 cente je naročnina in če želiš prekinit je strošek prekinitve.
reber je napisal/-a:...Pri BOB 4 cente je naročnina in če želiš prekinit je strošek prekinitve. Prekinit ni treba, če pride do spremembe splošnih pogojev poslovanja pa lahko prekineš brez stroškov. To zadnje je dobro vedeti, saj velja za VSE storitve in naročnine..
sem se tako zafrknil na Telekomu in vsake 3 mesece kupoval kartico za 5€ in sem imel na računu že preko 60€ ko mi je nekdo na tehnični pomoči ob nekem klicu slučajno omenil da z nekim posebnim *# ukazom (ne vem na pamet) lahko to podaljšujem iz že naloženega denarja, kar stane okoli 1€ na 3 mesece; toliko ti sistem pobere ob podaljšanjuProtoncek je napisal/-a:PREDPLAČNIŠKI paket pa se začasno zaklene po 3 mesecih od zadnjega polnjenja (številka ni dosegljiva, klicat ne moreš...). Odkleneš ga spet tako, da račun napolniš. Po 270 dneh NEpolnjenja pa se nepovratno zaklene in je kartica za v kanto, številka pa za vedno izgubljena. težava tega paketa je, da imaš ob minimalni (ali nič) porabi vedno več na računu, kar seveda ne moreš porabit.
Protoncek je napisal/-a:reber je napisal/-a:...Pri BOB 4 cente je naročnina in če želiš prekinit je strošek prekinitve. Prekinit ni treba, če pride do spremembe splošnih pogojev poslovanja pa lahko prekineš brez stroškov. To zadnje je dobro vedeti, saj velja za VSE storitve in naročnine..
Oh, ja...
BERI in se čudi...
Glede stroška prekinitve: ponovno: BERI. sem zgoraj vse napisal, kako je.
Kar se tiče stroška morebitne prekinitve, drži kot sem napisal.
Peter123 je napisal/-a:Mogoče ker imaš še vedno neko pogodbeno obveznost do operaterja.
Le ta se lahko spremeni (ponavadi na slabše za stranko).
mucek je napisal/-a:Tole potem drži 1 leto dejansko ali hoče vmes kakšna filanja? SMSji so tudi omogočeni (in če ja, koliko)?
da ne zaidemo v tej temi v napačno smer - ali je kje, na tem forumu ali kjerkoli drugje na internetu, seznam vseh ponudnikov mobilnih storitev v SLO? Cenike potem lahko preveri vsak sam, zanima ne samo seznam ponudnikov.Protoncek je napisal/-a:Hm... zdajle, ko gledam ima bob 5 različnih predplačniških paketov... Katerega si pa imel?
Protoncek je napisal/-a:Hm... zdajle, ko gledam ima bob 5 različnih predplačniških paketov... Katerega si pa imel?
https://www.bob.si/ponudba-bob/predplacniska-ponudba#
jmivsek je napisal/-a:Sem ravnokar naročil pri 1NCE - končna cena je 20 EUR (še 7 EUR poštnina + DDV). Samo na firmo se da naročat in če nisi zavezanec za DDV, jim moraš poslati še sliko registracije v poslovnem registru AJPES.
mucek je napisal/-a:https://1nce.com/en/pricing/
Idealno za kak GSM odpiralec vrat, ki ga samo kličeš noter ali kaj podobnega.
LP, g
p.s. Zanimiv je tudi eSIM, ki ga kar populiraš direktno na vezjeAmpak stane +2 EUR
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost