Greš pač drugam in plačaš stroške prekinitve naročniškega razmerja in prenos številke... no, ni ravno nateg, so pa "limanice".
Kakšna bo tvoja dosegljivost je odvisno od pokritosti T-2 + Telekom omrežja. Pri T-2 priporočajo, da imaš kar stalno vključeno Telekomovo omrežje, če želiš dobro dosegljivost. Kako dobro deluje v roamingu pri Telekomu bo najbolj uporaben podatek, če svoje izkušnje opiše več T-2 uporabnikov, po mojih informacijah dela dobro. Kakšna je pokritost v tvoji okolici je najbolje da malo poklepetaš s sosedi, zagotovo jih je kar nekaj, ki imajo mobilno od Telekoma, mogoče je kdo tudi pri T-2 če ima kakšen četvorček na optiki...
Glede na to da si tehnične stroke, verjetno te marsikdo vpraša za nasvet okoli teh zadev, vsaj pri nas je tako, da je pri meni kot da bi imel informacijsko središče, kot da bi moral vse vedeti

potem skupaj ugotavljamo in ugotovimo. No, tudi ti bi lahko na ta način izvedel kaj več o pokritosti tvoje okolice.
Enkrat mi je en terenski svetovalec predlagal naj sosede prepričam k uporabi storitev, ki jih ponuja... ker mu je en od sosedov povedal, da se bo najprej posvetoval z menoj...
sem mu rekel: "ejga, da si navš kej naredu".