TheDarkSpirit je napisal/-a:Ja saj vem da ni v redu. Glavni razlog da to delam je to, ker me je vedno strah da bi za igro dal veliko denarja, potem pa ne bi delala v redu.
VolkD je napisal/-a:Le kaj bi lahko bilo ? piratebay in crack.
Kar nekaj ljudi mi je jamralo, da so jim takšni ključi nehali delat po nekaj mesecih. Morda kakšen preverjen link?yacksy je napisal/-a:KOdkar se dobi licence za Windows-e in MS Office na "alternativnem trgu" za cca. 5 EUR, se z KMS aktivatorji praktično ne ukvarjam več ...
peterp je napisal/-a:Kar nekaj ljudi mi je jamralo, da so jim takšni ključi nehali delat po nekaj mesecih. Morda kakšen preverjen link?yacksy je napisal/-a:KOdkar se dobi licence za Windows-e in MS Office na "alternativnem trgu" za cca. 5 EUR, se z KMS aktivatorji praktično ne ukvarjam več ...
peterp je napisal/-a:Kar nekaj ljudi mi je jamralo, da so jim takšni ključi nehali delat po nekaj mesecih. Morda kakšen preverjen link?yacksy je napisal/-a:KOdkar se dobi licence za Windows-e in MS Office na "alternativnem trgu" za cca. 5 EUR, se z KMS aktivatorji praktično ne ukvarjam več ...
Vrni se na Ostali OS - WIN naprave, iPhone
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost