V kolikor bi prebral moje prispevke v tej temi, bi opazil, da sem zelo jasno napisal prednosti ASA+ pred ASA
Seveda si, ampak ni poanta tega. webmouse ima težave z ASA, ne ASA+, torej sprašuje zanj. V danem trenutku je nasvet o nakupu ASA+ sicer dobrodošel, a ga ne zanima, ker bi rad uporabil obstoječ kolut. Ti kot kaže nimaš ASA materiala, zato v danem trenutku nisi na tem, da bi mu lahko kaj pametnega svetoval, kot tudi jaz ne, saj ga nimam. Z veseljem pa prebiram temo, da vem za naprej, če kdaj nabavim - v tem primeru je tvoj nasvet seveda dobrodošel. In takile "čudni" izpadi me pač motijo.
Ne boš verjel, koliko ogromno ljudi ima težave s popolnoma enakim tiskalnikom, pri katerem drugi teh težav nimajo. 3D tisk je kot kaže pač take narave, da je marsikaj na meji - med drugim recimo prijetje na mizo. Tudi jaz (še) nimam težav s pruso, nekateri pa imajo na enakem tiskalniku in enaki mizi ogromne probleme, ker se jim enostavno ne prime gor ne glede na to, kaj naredijo. Lahko, da je kriv filament, lahko enakomernost izdelave peša... lahko je miljon stvari. Zagotovo pa to ni nekaj, kar nekomu ne bi bilo jasno, zakaj je tako. Pri nobeni stvari zadeve ne tečejo 100% gladko in to prav vsem...
Dovolj OT... naj gre tole v smeti...