Protoncek je napisal/-a:Jaz bi rekel, da ti filament nekje pušča - ali pri šobi ali nad grelcem. Meni je delalo podobno, ko sem premalo privil šobo. Segrej ekstruder in šobo privij (ne tega delat na hladno. takrat bo v vsakem primeru videti ok, ker jo drži strjen filament!). Kocka z grelcem se tudi ne sme prosto premikati levo-desno.
.... je napisal/-a:Lahko pa da šoba postrga višek filamenta, če imaš recimo nastavljen prevelik pretok/flow.
Protoncek je napisal/-a:Jaz bi rekel, da ti filament nekje pušča - ali pri šobi ali nad grelcem. Meni je delalo podobno, ko sem premalo privil šobo. Segrej ekstruder in šobo privij (ne tega delat na hladno. takrat bo v vsakem primeru videti ok, ker jo drži strjen filament!). Kocka z grelcem se tudi ne sme prosto premikati levo-desno.
webmouse je napisal/-a:Protoncek je napisal/-a:Jaz bi rekel, da ti filament nekje pušča - ali pri šobi ali nad grelcem. Meni je delalo podobno, ko sem premalo privil šobo. Segrej ekstruder in šobo privij (ne tega delat na hladno. takrat bo v vsakem primeru videti ok, ker jo drži strjen filament!). Kocka z grelcem se tudi ne sme prosto premikati levo-desno.
Tole bom ob prliki preveril, samo da najdem tako majken ključ, priložni je prevelik.
Kje se se lahko kupi kvalitetna 0,4mm šoba? islim da imeti katero na zalogi ne bo odveč....
.... je napisal/-a:Lahko pa da šoba postrga višek filamenta, če imaš recimo nastavljen prevelik pretok/flow.
se to nastavi kje programsko v CURI ali s gumbom na ektruderju? našel navodilih bom tolele malo vzel v obzil in kak meter na prosto spustil...
Meni se odlično obnese na 235°C + mizica na 60°C.webmouse je napisal/-a:PETG pa tiskam na 250 stopinj celzija
webmouse je napisal/-a:Tole je najdaljši tisk do sedaj.... mali me je prepričal, da tiskam lonček. Koda je bila generirana v Simplify3D kjer je pisalo 22 ur in 36 min ... Cura pa je kazala, da za to rabi precej več. Dejansko je bil tisk dolg 25 ur in pol. PETG - 0,15mm in 25% zapolnitev.
Kljub vsemu pa ima vse skupaj eno veliko napako .... ne dži tekočine, verjetno poroznost dna lončka. Se da s čim premazat da bo ''vododržno'' in ne škodovalo zdravju?
Ne, bo pa več namenskih škatel z baterijami in stikalom, pritrjene so pa na palico.s54mtb je napisal/-a:Bo antena?
VolkD je napisal/-a:Tega pa nič ne razumem. Kaj pravzaprav delaš ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost