damo je napisal/-a:Kupujem svoj prvi 3dp. Cen recimo do 300eur.
Uporabljal se bo za hobi potrebe.
Nagibam se k Creality Ender 3 pro, ki bi ga takoj nadgradil z auto levelingom.
Kaj menite o izbiri?
eldi2011 je napisal/-a:24. januarja sem naročil in plačal ta printer. Rok dobave je tam 3-5 delavnih dni, ampak ga še do danes nisem dobil. Na sporočila nihče ne odgovarja, tako da pazite. Očitno sem potegnil kratko.
eldi2011 je napisal/-a:24. januarja sem naročil in plačal ta printer. Rok dobave je tam 3-5 delavnih dni, ampak ga še do danes nisem dobil. Na sporočila nihče ne odgovarja, tako da pazite. Očitno sem potegnil kratko.
KBoris je napisal/-a:Pruso i3MK3.....ni več niveliranja mize tudi če ga vklopim po 3 tednih, ni nastavitev, ni zategovanja raznih vijakov....skratka, vstavim kartico in PRINTAM !!!!
VolkD je napisal/-a:Ko sem društvenem printerju naredil kovinsko mizico sem dosegel natančno to. Nobenih nastavitev! Vstavim kartico in grem na kavo. Ne čakam niti to, da bo začel.
sundancer je napisal/-a:KBoris je napisal/-a:Pruso i3MK3.....ni več niveliranja mize tudi če ga vklopim po 3 tednih, ni nastavitev, ni zategovanja raznih vijakov....skratka, vstavim kartico in PRINTAM !!!!
A tole še vedno velja? Namreč iščem točno to, da se mi za printanje nečesa ni treba ukvarjati s printerjem samim.
JernejL je napisal/-a:Mene mika anycubic mega pro, sicer ga trenutno ni dobavljiv.
Ima pa kdo kakšne dobre ali slabe izkušnje z anycubic-i?
Protoncek je napisal/-a:Z moje strani veš, kaj bom rekel: Prusa ali Prusa mini.za Mini nisem prepričan, a dela z octoprint ali ne (nimam, pa ne raziskujem).
JernejL je napisal/-a:Mene mika anycubic mega pro, sicer ga trenutno ni dobavljiv.
Ima pa kdo kakšne dobre ali slabe izkušnje z anycubic-i?
Dorijan je napisal/-a:...- Originalni exruder brez predelave ni primeren za višje temperature in je že ABS mu na zgornji meji...
webmouse je napisal/-a:@Sigi
imaš kak direkten email, sam sem pred časom naročil SD bralnik na rezervo pa mi ga niso še dostavili niti nisem na noben mejl dobil odgovora od njih.
sem bil neučakan in nisem počakal da se steklo oladi - poleičn ose mi je na dveh mestih rahlo odluščil. Pa se zaradi nekomunikacije, iz njihove strani, ne upam novga naročiti.
Saj to je tisto ko najbolj boli vsakič ko ga šraufam. In ko bom enkrat imel čas in nabavil in zložil dvojno original e3d glavo(chimera + titan) bom na ceni Pruse.mucek je napisal/-a:Mi smo pred novim letom nabavili Prusi s filament changerjem in sprva sem bil malo skepticen v smislu "predrago, saj je isti kot vsi kitajci".
Po priklopu, samodejnih kalibracijah in pritisku gumba "print" sem ostal brez besed. Detajli v nulo, absolutne mere printanega objekta stimajo - skratka, je razlika in to ogromna.
Filament changer je zelo zanimiva rec, ki omogoca printanje vecih filamentov v isti objekt z isto sobo, ampak se vidi, da je to bolj eksotika, saj ni tako zoptimirana kot sam tiskalnik, ceprav zadeva dejansko deluje bp.
Lp, G
Dorijan je napisal/-a:Je pa prednost to, da če odlašam z predelavo dovolj dolgo bo prišla že prusa XL ven, z kakim letom več optimizacij in testiranja, ker je bil izid zamaknjen zaradi korone..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost