Moderator: Proteus
VolkD je napisal/-a:Lahko bi bila lesna sova.
kose19 je napisal/-a:Kako pa je s pticami pri vas?
kose19 je napisal/-a:Odkar je zapadel sneg opažam, da ptice ne hodijo več v krmilnico po sončnično seme. Največ je bilo sinic, ki so prejšnje leta dobesedno čakale na hrano.
Sicer pa je to jesen na splošno čivkanje in petje kar zamrlo. Sem pa zasledil, da je podobno v več krajih v širši okolici.
Kako pa je s pticami pri vas?
s54mtb je napisal/-a:kose19 je napisal/-a:Odkar je zapadel sneg opažam, da ptice ne hodijo več v krmilnico po sončnično seme. Največ je bilo sinic, ki so prejšnje leta dobesedno čakale na hrano.
Sicer pa je to jesen na splošno čivkanje in petje kar zamrlo. Sem pa zasledil, da je podobno v več krajih v širši okolici.
Kako pa je s pticami pri vas?
Sploh jih ni. Ali so kaj začutile in odletele drugam?
Imate doma papigo ?webmouse je napisal/-a:Pri meni jih je bila polna stena ko sem prišel s službe....
VolkD je napisal/-a:Imate doma papigo ?webmouse je napisal/-a:Pri meni jih je bila polna stena ko sem prišel s službe....
Aha, vidim tudi kdo dela plane, pa še dobro so narejeni.webmouse je napisal/-a:VolkD je napisal/-a: Imate doma papigo ?
Ne še ... je pa v planu...
robi je napisal/-a:Posneto v Bavarskem gozdu
DusanK je napisal/-a:Za tega moram še ugotoviti kam spada...
Pri nas jih še nisem videl - kje si ga uspel ujeti ?DusanK je napisal/-a:Rumenoglavi kraljiček
Torej v okolici Medvod ?DusanK je napisal/-a:Na obronku gozda, 100m od naselja.
Vrni se na Fotografija, film in umetnost
Po forumu brska: IXA in 1 gost