HamTech - forum Seznam forumov HamTech - forum
Elektronika za vsak dan

HAM tech-letterHAM tech-letter   Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
 FOTO galerijeFOTO galerijePDF Data sheetsPDF Data sheets    Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 
HamTech - forum Seznam forumov

Stornophone 6000 manual

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    HamTech - forum Seznam forumov -> Radioamaterske radijske postaje
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Lio
Cin pasta

Pridružen/-a: Pet Jun 2004 15:19

PrispevekObjavljeno: PonPon Avg 07, 2006 10:26 pm    Naslov sporočila: Stornophone 6000 manual Odgovori s citatom

ima mogoče kdo manual za dotično stvarco? nadvse hvlažen bi bil, kajti nikjer ga ne najdem na netu oz hočejo plačilo zanj kar se mi zdi absurd da bi plačeval še za manual.

Lp Lio
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
s57bat
Cin pasta

Pridružen/-a: Sre Sep 2004 13:19

PrispevekObjavljeno: PonPon Avg 14, 2006 7:57 am    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hej hoj!

Ravno sem se vrnil s počitnic, tako da sem šele zdaj videl tvoj post.
S temi postajami sem se precej igral in imam tudi poskenirane manuale, program za nastavitve in vsebino firmware eproma, ki je uporaben za klasično postajo.
Pošljem jutri. Sem namreč v službi, zadeve pa imam doma

73 Tomaž
To temo je polepšal VolkD.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    HamTech - forum Seznam forumov -> Radioamaterske radijske postaje Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
You can attach files in this forum
You can download files in this forum